Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #561  
Old Oct 23 2019, 02:21 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 12,833
Default

Quote:
Originally Posted by Dave Parsons View Post
http://apps.facebook.com/farmtown/pl...400&farm_ix=27

I expanded farm, "28" to 38 x 38 last week or so. Today while harvesting, i noticed it was at 34 x 34. What happened to my expansion?
Dave Parsons
Hi Dave Parsons

I moved your post to the thread about Land upgrades.

I had a look at your data and it shows that on October 10th, you upgraded your farm 26 to 36x36 and 38x38 and your farm 27 to 36x36 and 38x38, both farms are set to Private so I cant visit them.

The last expansion for your farm 28 was on September 14th, to 34x34.
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #562  
Old Nov 03 2019, 05:09 PM
Dave Parsons Dave Parsons is offline
 
Join Date: Jul 08 2015
Posts: 7
Default

The farms are no longer private. Could u check farm 28, it should have been a farm 38x38 as are farms 25, 26, and 27. i have been upgrading them At same time, since new. Thanks Dave Parsons.
Reply With Quote
  #563  
Old Nov 03 2019, 05:19 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 24,261
Default

Quote:
Originally Posted by Dave Parsons View Post
The farms are no longer private. Could u check farm 28, it should have been a farm 38x38 as are farms 25, 26, and 27. i have been upgrading them At same time, since new. Thanks Dave Parsons.
Hi Dave,
As Marymarcel said the last upgrade you did to your farm 28 was on September 14th to 34x34. There have been no other upgrades done on that farm. The other 3 farms are at 38x38, but farm 28 is only at 34x34 which according to the data is correct.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #564  
Old Nov 08 2019, 08:34 PM
Dave Parsons Dave Parsons is offline
 
Join Date: Jul 08 2015
Posts: 7
Default Farm 25 Upgrade

With just a whim, I upgraded farm 28-to 40x40, as I did also Farms 27, and 26. It cost less and less as I went from Farm 28 to farm 26, which was good. Than I opened farm 25, and saw that it was going to cost more-3-5 billion more. Why would it cost more, shouldn't it have been less.
If i recall Farm 26 was 15 Billion, 27 was 15.5 Billion, and farm 28 was 16 Billion. Can u help me with this Dilemma.
Dave Parsons.
Reply With Quote
  #565  
Old Nov 08 2019, 08:52 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 24,261
Default

Quote:
Originally Posted by Dave Parsons View Post
With just a whim, I upgraded farm 28-to 40x40, as I did also Farms 27, and 26. It cost less and less as I went from Farm 28 to farm 26, which was good. Than I opened farm 25, and saw that it was going to cost more-3-5 billion more. Why would it cost more, shouldn't it have been less.
If i recall Farm 26 was 15 Billion, 27 was 15.5 Billion, and farm 28 was 16 Billion. Can u help me with this Dilemma.
Dave Parsons.
Hi Dave,
The developers set the price when they release the farm upgrades. Sorry, but they do not give us any reasons why they set them at what they have. We do not have information why or how they determine the prices they set.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #566  
Old Nov 17 2019, 09:55 AM
ardis1970 ardis1970 is offline
 
Join Date: Jan 08 2019
Posts: 2
Default Farm Expansion

I bought the 48x48 extension for farm 23. The game took my coins but did not expand my farm. Please help!
Reply With Quote
  #567  
Old Nov 17 2019, 10:02 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 12,833
Default

Quote:
Originally Posted by ardis1970 View Post
I bought the 48x48 extension for farm 23. The game took my coins but did not expand my farm. Please help!
Hi ardis1970

I moved your post to the thread for your problem.

I had a look at your data and it shows you upgraded that farm for the same size twice, please do not try to continue upgrading it as it seems to be a problem.

Please contact Support team to let them check on this issue. To contact them click on the link below, fill out the form and submit it. Be patient as it can take anywhere from a few hours to a few days for them to respond to you depending on how many tickets they have ahead of yours.

http://apps.facebook.com/farmtown/settings2/support/

You will receive an automatic response email when you submit your ticket. That email will have your ticket number and a link for you to check the status of your ticket, so please do not delete that email. If you do not see the email then check your spam folder as sometimes those emails get classified as spam.
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009

Last edited by marymarcel; Nov 17 2019 at 10:10 AM.
Reply With Quote
  #568  
Old Nov 17 2019, 04:22 PM
cpr_au cpr_au is offline
 
Join Date: Mar 18 2012
Posts: 2
Default

This morning I went to upgrade my farm 13. I accepted there upgrader and red;oaded b ut the upgrade didn't occur and the coin count remained . I redid the upgrade, it worked this time except it took all 52,000,000 coins.
Reply With Quote
  #569  
Old Nov 17 2019, 04:30 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 12,833
Default

Quote:
Originally Posted by cpr_au View Post
This morning I went to upgrade my farm 13. I accepted there upgrader and red;oaded b ut the upgrade didn't occur and the coin count remained . I redid the upgrade, it worked this time except it took all 52,000,000 coins.
Hi cpr_au

Please dont try to upgrade that farm again and contact support to report this problem.

To contact them click on the link below, fill out the form and submit it. Be patient as it can take anywhere from a few hours to a few days for them to respond to you depending on how many tickets they have ahead of yours.

http://apps.facebook.com/farmtown/settings2/support/

You will receive an automatic response email when you submit your ticket. That email will have your ticket number and a link for you to check the status of your ticket, so please do not delete that email. If you do not see the email then check your spam folder as sometimes those emails get classified as spam.
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
Reply

Tags
farm expansion, farm upgrade, farm upgrade failed, land upgrade, land upgrades, missing farm, missing upgrade, real estate

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:05 PM.