Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #121  
Old Sep 18 2018, 07:24 AM
Tiger's Avatar
Tiger Tiger is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 9,801
Default

Quote:
Originally Posted by Jo Turowski View Post
When I click on help for speeding up my trains, the pop-up with all the names appears but rapidly diminishes in width so I cannot click! Please fix this soon.
Quote:
Originally Posted by mrsmel View Post
The rapidly diminishing "send" pop-up occurs with gifts, trains, and all requests. Please please fix
Hi Jo and mrsmel,

I have moved your posts to the Trains thread.

The problem with the window shrinking in when both gifting and train boosting is a Facebook Issue affecting other apps as well as Farm Town. Facebook are aware of the problem and are working on it.
Reply With Quote
  #122  
Old Sep 22 2018, 09:00 AM
Tiger's Avatar
Tiger Tiger is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 9,801
Default

The shrinking window when sending gifts and train boosting appears to be fixed now.

We're not sure if the fix has rolled out to everyone yet, but if not you should get it soon.
Reply With Quote
  #123  
Old Oct 03 2018, 02:05 PM
outcry outcry is offline
 
Join Date: Mar 09 2011
Posts: 5
Default Trains won't couple

I bought the new turbo train but no matter what I do I cannot get it to couple with any other long car, any reason for this?
Reply With Quote
  #124  
Old Oct 03 2018, 02:36 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 13,167
Default

Quote:
Originally Posted by outcry View Post
I bought the new turbo train but no matter what I do I cannot get it to couple with any other long car, any reason for this?
Hi outcry

Try to use the yellow hand, in the yellow tool box, and see if you can get them attached.

EDIT TO ADD:

I visited your farm 15 where the turbo locomotive is placed, it is looking to the wrong side that is why you cant attach the cars.
__________________


Granjera desde el 29 de Julio 2009

Last edited by marymarcel; Oct 03 2018 at 03:05 PM.
Reply With Quote
  #125  
Old Oct 07 2018, 01:06 PM
jzaninis jzaninis is offline
 
Join Date: Apr 06 2014
Posts: 14
Default train

on my farm 33 i had 2 complete trains a train with 7 cars and the fastest engine and it is totally gone.. i have a train with 1 fish car as well.............. i want my train back..........thats 400 fc for that train i want it back this is absolutely rediculous
Reply With Quote
  #126  
Old Oct 07 2018, 01:09 PM
jzaninis jzaninis is offline
 
Join Date: Apr 06 2014
Posts: 14
Default train

it isnt in storage either...im so mad i spend so muchhhhhhhhh money on this game and there is always a problem i want my damn train back
Reply With Quote
  #127  
Old Oct 07 2018, 01:20 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 13,167
Default

Quote:
Originally Posted by jzaninis View Post
on my farm 33 i had 2 complete trains a train with 7 cars and the fastest engine and it is totally gone.. i have a train with 1 fish car as well.............. i want my train back..........thats 400 fc for that train i want it back this is absolutely rediculous
Quote:
Originally Posted by jzaninis View Post
it isnt in storage either...im so mad i spend so muchhhhhhhhh money on this game and there is always a problem i want my damn train back
Hi jzaninis

I moved your posts to the thread about Trains.

I just visited your farms and your train with the Turbo Locomotive is placed and dispatched in your farm 33 called "29/cod 7am/3pm/11"

If you cant see it, then you need to clear your browser cache. You have instructions on how to do this for some browsers in the following thread:

http://r1.slashkey.com/forum/showthread.php?t=421890

After clearing your browser cache, your farms will load a little slow as all graphics need to be loaded again.
__________________


Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #128  
Old Oct 07 2018, 01:51 PM
jzaninis jzaninis is offline
 
Join Date: Apr 06 2014
Posts: 14
Default

Whew i was trippin....lol ty i never have to do that it does it daily dont know why it didnt today
Reply With Quote
  #129  
Old Oct 07 2018, 02:08 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 13,167
Default

Quote:
Originally Posted by jzaninis View Post
Whew i was trippin....lol ty i never have to do that it does it daily dont know why it didnt today
You are welcome jzaninis

Probably your browser is set to clear junk files, but not the farm graphics or your farms would load slowly every time.
__________________


Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #130  
Old Oct 20 2018, 10:57 AM
Stephent1 Stephent1 is offline
 
Join Date: Jan 31 2010
Posts: 21
Default

I can't get my trains boosted! It just "hangs" when I try.
Reply With Quote
Reply

Tags
boost train, can't boost train, can't dispatch train, connecting train cars, dispatch train, locomotive, long cars, missing train, train, trains and fac work, trains not working, unload train

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:21 PM.