Go Back   Farm Town > Help & Support > News & Announcements

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #151  
Old Jul 29 2011, 07:54 PM
InePine InePine is offline
Getting Started ( Level 1 )
 
Join Date: Jun 22 2010
Posts: 98
Farmer Since: Mar 27 2009
Level:
Trophies: 0
XP:
Default

Actually no, it doesnt reset. I reloaded my farm a gazillion times today and i can still add things to storage with no confirmation menu.
__________________

Visit 's Farm


DB:W20, MPS:C20
  #152  
Old Jul 29 2011, 07:56 PM
HelenJS22's Avatar
HelenJS22 HelenJS22 is offline
 
Join Date: Jul 20 2009
Location: Queensland, AUSTRALIA
Posts: 1,679
Default

I've come back to add another thank you. Being able to check how much product you have in storage by hovering over the seed bag as you buy is just AWESOME!!!
__________________
To clear memcache click HERE
How to link your farm





  #153  
Old Jul 29 2011, 08:30 PM
al_bundy's Avatar
al_bundy al_bundy is offline
 
Join Date: Mar 09 2010
Location: Australia
Posts: 1,180
Default

Quote:
Originally Posted by Raul View Post
See Bug Fixes and Post-Launch updates at the end of this post.




Bug Fixes and Post-Launch updates:

1. When Designing a Farm Together:
- Changes done by the owner of the farm are now reflected correctly for other users designing the farm
- When users move items, the rotation status is now preserved

2. Last message box when working on neighbour facilities was added back
Raul can it please be made that the helper can move the FC items aswell when helping design that way the tool can be fully used cant hurt letting a helper move a fc item as a helper cant delete or sell any items
__________________



Click HERE For instructions on clearing your browser's cache
Click HERE To clear your macromedia cache files
Click HERE For instructions on linking your farm to the forum
  #154  
Old Jul 29 2011, 08:35 PM
Chris the Farmer Chris the Farmer is offline
Getting Started ( Level 1 )
 
Join Date: Jun 15 2010
Posts: 16
Farmer Since: Mar 27 2009
Level:
Trophies: 0
XP:
Default

Ok something went wrong from earlier today, so maybe a result of a bug fix today. I am trying to do my facility through the manager, and now when I click off the facility I am working, the whole manager closes on me. This was not happening earlier.
__________________
Chris the Farmer's Co-Op

Level 335
Farms 1 through 14 almost fully expanded
Visit 's Farm


DB:W20, MPS:C20
  #155  
Old Jul 29 2011, 08:36 PM
al_bundy's Avatar
al_bundy al_bundy is offline
 
Join Date: Mar 09 2010
Location: Australia
Posts: 1,180
Default

Quote:
Originally Posted by Chris the Farmer View Post
Ok something went wrong from earlier today, so maybe a result of a bug fix today. I am trying to do my facility through the manager, and now when I click off the facility I am working, the whole manager closes on me. This was not happening earlier.
mine is working ok but normally that happens if i click 2 quick which clciks twice and closes the facility and manager
__________________



Click HERE For instructions on clearing your browser's cache
Click HERE To clear your macromedia cache files
Click HERE For instructions on linking your farm to the forum
  #156  
Old Jul 29 2011, 08:38 PM
al_bundy's Avatar
al_bundy al_bundy is offline
 
Join Date: Mar 09 2010
Location: Australia
Posts: 1,180
Default

Nope it is happening to me 2 now

closing a facility closes the entire facility manager
__________________



Click HERE For instructions on clearing your browser's cache
Click HERE To clear your macromedia cache files
Click HERE For instructions on linking your farm to the forum
  #157  
Old Jul 29 2011, 08:40 PM
Original Tee Original Tee is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Jun 04 2011
Location: Virginia
Posts: 111
Unhappy

Quote:
Originally Posted by Chris the Farmer View Post
Ok something went wrong from earlier today, so maybe a result of a bug fix today. I am trying to do my facility through the manager, and now when I click off the facility I am working, the whole manager closes on me. This was not happening earlier.
This just happened - I was in the middle of filling my facilities and it was working fine. Suddenly it locked up and when I reloaded the facility manager now closes with every facility open.
  #158  
Old Jul 29 2011, 08:42 PM
al_bundy's Avatar
al_bundy al_bundy is offline
 
Join Date: Mar 09 2010
Location: Australia
Posts: 1,180
Default

Quote:
Originally Posted by Original Tee View Post
This just happened - I was in the middle of filling my facilities and it was working fine. Suddenly it locked up and when I reloaded the facility manager now closes with every facility open.
I have sent a pm to raul about the issue for hopefull quick resolution and there history of fixing problems is excellent so be patient (-:
__________________



Click HERE For instructions on clearing your browser's cache
Click HERE To clear your macromedia cache files
Click HERE For instructions on linking your farm to the forum
  #159  
Old Jul 29 2011, 08:46 PM
Original Tee Original Tee is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Jun 04 2011
Location: Virginia
Posts: 111
Default

Quote:
Originally Posted by al_bundy View Post
I have sent a pm to raul about the issue for hopefull quick resolution and there history of fixing problems is excellent so be patient (-:
It's not that much of a nuisance now that we have start all with so many facilities. I'm finishing the filling by just reopening the facility manager each time.
  #160  
Old Jul 29 2011, 08:47 PM
Double T Dude Ranch's Avatar
Double T Dude Ranch Double T Dude Ranch is offline
Account Not Linked
 
Join Date: May 15 2009
Location: Oregon, USA
Posts: 11,851
Default

Quote:
Originally Posted by Original Tee View Post
It's not that much of a nuisance now that we have start all with so many facilities. I'm finishing the filling by just reopening the facility manager each time.
I'm keeping an eye on it. If the glitch hasn't settled after tomorrow, I'll send on a report to Raul
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:45 PM.