Go Back   Farm Town > Help & Support > News & Announcements

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #4501  
Old Dec 12 2021, 07:51 PM
beverduster's Avatar
beverduster beverduster is offline
 
Join Date: Oct 14 2009
Location: deep in the heart of texas
Posts: 852
Send a message via Yahoo to beverduster
Default

how do you get on farmtown without going to slashkey?
Reply With Quote
  #4502  
Old Dec 12 2021, 07:59 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 18,259
Default

Quote:
Originally Posted by beverduster View Post
how do you get on farmtown without going to slashkey?
Hi Beverduster,
Farm Town is on the Slashkey servers, so to answer your question you can't.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #4503  
Old Dec 13 2021, 04:51 AM
Star Play's Avatar
Star Play Star Play is offline
 
Join Date: Mar 05 2015
Location: South Africa
Posts: 5
Default

Good Morning

For the last few days I can't access the game at all. Please let me know what is wrong.
Reply With Quote
  #4504  
Old Dec 13 2021, 05:18 AM
Tiger's Avatar
Tiger Tiger is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 8,410
Default

Quote:
Originally Posted by Star Play View Post
Good Morning

For the last few days I can't access the game at all. Please let me know what is wrong.
Hi Star Play,

I'm not having any problems loading your farms.
Please describe what are you seeing when you try to load the game.

Have you added and enabled any browser extensions to your browser? If you have have you tried disabling them?
Is this happening in all the browsers that you have tried?
Are there any errors showing in the FT console beneath your game screen? If they are please copy that information so we know which one it is.

Please check for any computer and browser updates and do any showing. Then clear the browser caches/history, close the browser and try loading the game again. There is more that you can check for listed in the first post on page one of this thread:
http://r1.slashkey.com/forum/showthread.php?t=650270
__________________
Tiger

Reply With Quote
  #4505  
Old Dec 13 2021, 06:43 AM
Star Play's Avatar
Star Play Star Play is offline
 
Join Date: Mar 05 2015
Location: South Africa
Posts: 5
Default Game not loading

I have done everything. As soon as I click play the game freeze and does not load at all. 3 days ago it worked well. I use Linux Mint
Reply With Quote
  #4506  
Old Dec 13 2021, 07:30 AM
Tiger's Avatar
Tiger Tiger is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 8,410
Default

Quote:
Originally Posted by Star Play View Post
I have done everything. As soon as I click play the game freeze and does not load at all. 3 days ago it worked well. I use Linux Mint
Hi Star Play,

I'm sorry but we are not familiar with Linux Mint.
Does your computer match or exceed the technical requirements listed in the first post on page one?

Did you make any alterations to your farms to increase what was on them since you last loaded the game? Could you have added any animals to your farms that are not in buildings?

I have turned off your show crops setting so you have less to load. Try loading one of your smaller farms and see if that will load. If it will you can change that one or one of the smaller ones to default for now while you figure out which of your farms won't load for you. Here's the link to one of the smaller farms you have:
https://apps.facebook.com/farmtown/p...780&farm_ix=26

If you can get that farm to load, as you are having difficulty loading, please add a check mark to Freeze Animals in your game preferences, click the green check mark to save the setting. Farms that have animals loose on them those can cause a drain on resources so keeping them static can help.

If that doesn't help either, I suggest you go to the Linux support page and see if there is help or information for you there related to playing to web games.

You can contact the support team about this if you wish and see if they can suggest anything else, but at this time I'm not seeing any problems with your game that should be causing any problems..
__________________
Tiger

Reply With Quote
  #4507  
Old Dec 13 2021, 11:45 AM
VondaK VondaK is offline
 
Join Date: Sep 16 2009
Posts: 89
Default

Just got this again. FT booted me out then this:
2021-12-13 17:44:26.683 INFOCheckpoint-B-000 - Initialized
2021-12-13 17:44:26.684 LOGFT Client Services Inited.
2021-12-13 17:44:26.707 LOGSessionId: 11131044
Browser: Blink: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/96.0.4664.93 Safari/537.36 Edg/96.0.1054.53
WebGL Supported, but DISABLED ------------------- ERROR!
Reply With Quote
  #4508  
Old Dec 13 2021, 11:49 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 12,821
Default

Quote:
Originally Posted by VondaK View Post
Just got this again. FT booted me out then this:
2021-12-13 17:44:26.683 INFOCheckpoint-B-000 - Initialized
2021-12-13 17:44:26.684 LOGFT Client Services Inited.
2021-12-13 17:44:26.707 LOGSessionId: 11131044
Browser: Blink: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/96.0.4664.93 Safari/537.36 Edg/96.0.1054.53
WebGL Supported, but DISABLED ------------------- ERROR!
Hi Vondak

I moved your post to the HTML thread.

This usually happens when your browser encounters and error and "thinks" WebGL is disabled. Most of the times you get this error after working heavily worked farms, specially with water items.

Try closing your browser for a few minutes and then reopen it. If that doesnt fix the problem, then restart your computer.

If nothing works for you, then clear your browser cache. The first time you load the game after the clearing, it will load slowly as all graphics have to be loaded again.

If you need instructions on how to clear your browser cache, please visit the following link:
http://r1.slashkey.com/forum/showthread.php?t=421890
Reply With Quote
  #4509  
Old Dec 16 2021, 01:27 PM
skouse skouse is offline
 
Join Date: Aug 18 2010
Posts: 5
Default endless loop CLICK THE GREEN to be online

my ID 1034796125

I am constantly off line /// I get the message Click the green tab etc ...

I close everything / restart my laptop /

same thing .... over and over and over .....
Reply With Quote
  #4510  
Old Dec 16 2021, 01:35 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 18,259
Default

Quote:
Originally Posted by skouse View Post
my ID 1034796125

I am constantly off line /// I get the message Click the green tab etc ...

I close everything / restart my laptop /

same thing .... over and over and over .....
Hi Skouse,
I moved your post to the HTML/WebGL subject thread about loading issues.


Do you have other things running in your browser or in the background? Any extensions/plugins you have added recently?

I get the same thing when I am on a wifi connection and a lot of other people are also on the same connection. If your internet speed is slow that can also interrupt the connection to the server. Between you and the servers there are many internet links that your data goes through toget first to the Facebook App server and then more links to get on to the Farm Town servers. Any one of those links having problems can cause this to happen. Unfortunately we have no way to check those or fix them.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
Reply

Tags
black screen, web gl

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:57 PM.