Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #131  
Old Oct 20 2018, 12:05 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 25,548
Default

Quote:
Originally Posted by Stephent1 View Post
I can't get my trains boosted! It just "hangs" when I try.
Hi Stephen,
I moved your post to the Help & Support subject about trains. Please do not post problems or question in the section for suggestion.
What browser are you using?

If you are using Edge or IE then you will need to choose a different browser as Facebook changed something that prevents both of those browsers from getting the list of names.
If you are using a different browser then you need to allow cookies and pop ups. Instructions for the more common browsers to set that up are in the following link:
http://www.slashkey.com/forum/showthread.php?t=625118
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #132  
Old Oct 28 2018, 12:21 AM
jleemundy jleemundy is offline
 
Join Date: Jun 07 2015
Posts: 7
Default

I have a train with 1 engine and 10 cars. When I hilight them the whole train is hilited but when I go to look at the status it is only showing 8 cars. The one door boxcar and 2 door boxcar are not showing up. Does this mean I am not getting any product for them and why are they not showing up?
Reply With Quote
  #133  
Old Oct 28 2018, 12:26 AM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 25,548
Default

Quote:
Originally Posted by jleemundy View Post
I have a train with 1 engine and 10 cars. When I hilight them the whole train is hilited but when I go to look at the status it is only showing 8 cars. The one door boxcar and 2 door boxcar are not showing up. Does this mean I am not getting any product for them and why are they not showing up?
Hi jleemundy,
I have checked your data and the 1 & 2 door boxcars you have are not the long boxcars that cost farm cash. The ones you have are for coin and do not carry goods.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #134  
Old Oct 28 2018, 12:31 AM
jleemundy jleemundy is offline
 
Join Date: Jun 07 2015
Posts: 7
Default

Thank you for the quick reply. I bought them so long ago I didn't realize they were just the decorative ones. Now I know what to buy next.
Reply With Quote
  #135  
Old Nov 04 2018, 01:07 AM
loudnsassymommaCollar loudnsassymommaCollar is offline
 
Join Date: Nov 02 2018
Posts: 35
Default train hook up

Hi, I believe my farm is link. My problem is connecting the train going on a corner I tried everything and it will not work. Do I need the most expensive engine for it to work in factories? The farm is farm 3. Hope I am posting this in the right spot this so confusing.
Reply With Quote
  #136  
Old Nov 04 2018, 10:41 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 14,333
Default

Quote:
Originally Posted by loudnsassymommaCollar View Post
Hi, I believe my farm is link. My problem is connecting the train going on a corner I tried everything and it will not work. Do I need the most expensive engine for it to work in factories? The farm is farm 3. Hope I am posting this in the right spot this so confusing.
Hi loudnsassymommaCollar

Your farm is not linked, but I managed to visit it. In the future, please add a link to your farm following the instructions given in this thread:

http://r1.slashkey.com/forum/showthread.php?t=590390

Now, for your problem: you need a coin car on the corner to be able to attach the other cars. The coins cars have 6 views so you can choose between the 2 views for your corner, if one car view is not working then try the other view. And it is better to use the yellow hand to connect the cars.
Your train is on its trip, so wait for it to return, then unload it and then try to connect the others cars.

You have it explained with a pic in the following thread from our Game Guide for Trains

http://r1.slashkey.com/forum/showthr...86#post5272586
Reply With Quote
  #137  
Old Nov 04 2018, 07:53 PM
loudnsassymommaCollar loudnsassymommaCollar is offline
 
Join Date: Nov 02 2018
Posts: 35
Default train hook up

What is a coin car does it say that in the store I thought my farm was linked I did what is said I thought I did.
Reply With Quote
  #138  
Old Nov 04 2018, 07:56 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 25,548
Default

Quote:
Originally Posted by loudnsassymommaCollar View Post
What is a coin car does it say that in the store I thought my farm was linked I did what is said I thought I did.
Hi loudnsassymommaCollar,
The automatic linking does not work. YThe only way you can provide a link is to follow the instructions in this link:
http://r1.slashkey.com/forum/showthread.php?t=579554


The coin cars are in the store in the trains section and only cost coins not Farm Cash. Any of those will work.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #139  
Old Nov 09 2018, 01:40 PM
Windcaller2 Windcaller2 is offline
 
Join Date: Jun 14 2018
Posts: 4
Default Train Error

Hello everyone,

I just purchased the long fish car, hooked it to my train, everything is yellow when I put my cursor over it however it tells me that the long fish car isn't connected even though it is being recognized as part of the train. I cant dispatch the train, I get a server maintenance error and the page reloads... any suggestions?
Reply With Quote
  #140  
Old Nov 09 2018, 02:00 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 14,333
Default

Quote:
Originally Posted by Windcaller2 View Post
Hello everyone,

I just purchased the long fish car, hooked it to my train, everything is yellow when I put my cursor over it however it tells me that the long fish car isn't connected even though it is being recognized as part of the train. I cant dispatch the train, I get a server maintenance error and the page reloads... any suggestions?
Hi Windcaller2

I moved your post to the thread about Trains.

I just visited your farm, and your train with the Enhanced locomotive is dispatched. As you say, the Long fish car is not part of the train, but you will need to wait for the train to come back home, unload it and then try to attach the car using the yellow hand.

After doing this, then click the Locomotive and select 'Show Train Details'. The Long Freight Cars that are correctly coupled to your Locomotive will be highlighted in white. The ones that you don't own or that are not correctly coupled will appear disabled.

You have complete information in the following link from our Game Guide

http://r1.slashkey.com/forum/showthread.php?t=492298
Reply With Quote
Reply

Tags
boost reward, boost train, can't boost train, can't dispatch train, connecting train cars, dispatch train, locomotive, long cars, missing train, train, trains and fac work, trains not working, unload train

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:15 PM.