Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old Dec 15 2015, 10:38 AM
Tiger's Avatar
Tiger Tiger is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 10,311
Default

Quote:
Originally Posted by feistyfarmergirl76 View Post
Hello,

I was farming this morning and my farm froze, so I clicked out of Farmtown and when I came back, the green grid to the left of the level bar showing all my farms was gone. I can get into the game, but I cannot move around to my other farms (F2 is my default farm and does appear). I've gone through the steps (clearing cache, etc) before coming here.

Please advise.

Thank you,
Heidi H.
Hi feistyfarmergirl76,

That sounds like all the data for your farms hasn't finished loading. Try clearing your FT memcache. To do that Click Here. A window will open with a list of "unsetting", that is the memcache being cleared. (If you have already done this please try it again) Close that window and FT if you have it open in another window. Close your browser, shut down your computer and switch off your router for a couple of minutes to clear the data in that as well. Then reboot and see if that clears it up for you.
Reply With Quote
  #12  
Old Dec 15 2015, 11:05 AM
feistyfarmergirl76's Avatar
feistyfarmergirl76 feistyfarmergirl76 is offline
 
Join Date: May 22 2009
Location: Chicago, IL
Posts: 54
Thumbs up Issue Resolved (Green Farm Grid Not Displaying)

Greetings,

The issue appears to have resolved itself.

Thank you!
Heidi
__________________
In a frenetic farming frenzy since April 9th, 2009!
http://apps.facebook.com/farmtown/pl...4127&farm_ix=Y
Reply With Quote
  #13  
Old Dec 15 2015, 11:26 AM
Tiger's Avatar
Tiger Tiger is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 10,311
Default

Quote:
Originally Posted by feistyfarmergirl76 View Post
Greetings,

The issue appears to have resolved itself.

Thank you!
Heidi
That's great, thank you for coming back and letting us know
Reply With Quote
  #14  
Old Dec 15 2015, 12:18 PM
feistyfarmergirl76's Avatar
feistyfarmergirl76 feistyfarmergirl76 is offline
 
Join Date: May 22 2009
Location: Chicago, IL
Posts: 54
Default

Hi Tiger Laybourne,

I appreciate your quick response to my issue. Have a great day!

Take care,
Heidi
__________________
In a frenetic farming frenzy since April 9th, 2009!
http://apps.facebook.com/farmtown/pl...4127&farm_ix=Y
Reply With Quote
  #15  
Old Dec 15 2015, 12:31 PM
Tiger's Avatar
Tiger Tiger is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 10,311
Default

Quote:
Originally Posted by feistyfarmergirl76 View Post
Hi Tiger Laybourne,

I appreciate your quick response to my issue. Have a great day!

Take care,
Heidi
you are welcome feistyfarmergirl76, have a great day too
Reply With Quote
  #16  
Old Dec 20 2015, 11:30 PM
donrirvi's Avatar
donrirvi donrirvi is offline
 
Join Date: Sep 19 2009
Posts: 9
Default Wondering.......

Are there any issues in enlarging the game? I'm having trouble enlarging when I click on the double arrows (above the magnifying glasses).
Reply With Quote
  #17  
Old Dec 21 2015, 07:14 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 14,298
Default

Quote:
Originally Posted by donrirvi View Post
Are there any issues in enlarging the game? I'm having trouble enlarging when I click on the double arrows (above the magnifying glasses).
Hi donrirvi

I moved your post to the thread for Display issues.

Some users have been getting the same problem but it is so intermittent and self correcting. Try to close your browser and restart and check if you are able to go to full screen.
Reply With Quote
  #18  
Old Dec 29 2019, 04:15 PM
normanorr normanorr is offline
 
Join Date: Dec 25 2009
Posts: 5
Default flash player

i am seeing through google that towards the end of 2020 that google is no longer going to support flash player

having looked a bit closer at this, it would seem this move by google is likely because adobe is in fact no longer going to support flash player

can any one advise how farm town is going to be played when flash player is no longer supported.

are they going to move to another type of player???
Reply With Quote
  #19  
Old Dec 29 2019, 04:19 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 25,503
Default

Quote:
Originally Posted by normanorr View Post
i am seeing through google that towards the end of 2020 that google is no longer going to support flash player

having looked a bit closer at this, it would seem this move by google is likely because adobe is in fact no longer going to support flash player

can any one advise how farm town is going to be played when flash player is no longer supported.

are they going to move to another type of player???
Hi normanorr,
I moved your post to the subject thread about the display. The information you are asking about is in the following link:
http://www.slashkey.com/forum/showthread.php?t=641970
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #20  
Old Jan 04 2020, 04:26 AM
texans texans is offline
 
Join Date: Aug 22 2012
Posts: 114
Default Crops wasted

3 day crops were wasted on my Quest farm when they had shown earlier today that they had 3 more days before going to waste. I now replanted crops over wasted crops.
Reply With Quote
Reply

Tags
adobe flash, browser zoom, december 2020, display, end of adobe flash, end of flash, eye, farm order, farm stats, flash player, full screen, mouse, mouse over, music, normal screen, regular screen, show names, sound

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:13 AM.