Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #2881  
Old Oct 24 2019, 05:56 PM
pafrawg pafrawg is offline
 
Join Date: Jul 29 2019
Posts: 8
Default vacations

if you go away from your farms for while can you turn off production so things do not pile up
  #2882  
Old Oct 24 2019, 06:00 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 25,657
Default

Quote:
Originally Posted by pafrawg View Post
if you go away from your farms for while can you turn off production so things do not pile up
Hi pafrawg,
Sorry, but no there isn't anyway to turn off production. Only thing I can suggest is to stop planting crops a few days before you go so they don't go to waste and disable your ship port so your neighbors' ships are not sitting in your port waiting.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
  #2883  
Old Nov 03 2019, 01:30 PM
snickerdoodle17 snickerdoodle17 is offline
 
Join Date: Jul 23 2009
Posts: 4
Default Delete account

I searched for how to delete my account, but couldn't find anything.

I want to delete this account, but when I click on Contact Us, it just redirects me to this forum.

Help please!
  #2884  
Old Nov 03 2019, 01:45 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 13,364
Default

Quote:
Originally Posted by snickerdoodle17 View Post
I searched for how to delete my account, but couldn't find anything.

I want to delete this account, but when I click on Contact Us, it just redirects me to this forum.

Help please!
Hi snickerdoodle

Which account you want to delete?

Your facebook account or your forum account?

If it is the forum account, please send a private message to any of the forum administrators, Taz D, Tiger or myself asking for deleting your forum account and we will do that.
__________________


Granjera desde el 29 de Julio 2009
  #2885  
Old Nov 04 2019, 11:16 AM
JOYS JOYS is offline
 
Join Date: Jun 08 2009
Posts: 4
Default how to make layer

where can I se how to make layer?
  #2886  
Old Nov 04 2019, 11:33 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 13,364
Default

Quote:
Originally Posted by JOYS View Post
where can I se how to make layer?
Hi JOYS

I'm sorry, but we are not allowed to give any instructions about layering in the forum, as it can cause problems with farms sooner or later and it is not easy to fix them.

I'm now closing this thread.
__________________


Granjera desde el 29 de Julio 2009
  #2887  
Old Dec 08 2019, 03:25 PM
Gregsmommy Gregsmommy is offline
 
Join Date: Aug 20 2010
Posts: 4
Default Lost my farm

I was at level 450. I stopped playing for a long time and am trying to get back into my farm. I had to start over and got to 50. Today I was playing my husband's farm and clicked onto my farm. It shows me at level 450 and says my farm was inactivated and he should encourage me to go to my farm and reactivate it. I would love to reactivate it but don't know how. Please help me get back to level 450. I spent a lot of time and money getting there. Also hours of playing time. Will you please help me?
(email address removed for safety)
Evelyn

Last edited by Taz D; Dec 08 2019 at 03:36 PM. Reason: Removed email address for safety
  #2888  
Old Dec 08 2019, 03:37 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 25,657
Default

Quote:
Originally Posted by Gregsmommy View Post
I was at level 450. I stopped playing for a long time and am trying to get back into my farm. I had to start over and got to 50. Today I was playing my husband's farm and clicked onto my farm. It shows me at level 450 and says my farm was inactivated and he should encourage me to go to my farm and reactivate it. I would love to reactivate it but don't know how. Please help me get back to level 450. I spent a lot of time and money getting there. Also hours of playing time. Will you please help me?
(email address removed for safety)
Evelyn
Hi Evelyn,
I am sorry, but there is nothing we can do about this for you through the forums. Please contact Support concerning this.

To contact Support click on the link below, fill out the form and submit it. Be patient as it can take anywhere from a few hours to a few days for them to respond to you depending on how many tickets they have ahead of yours.
http://apps.facebook.com/farmtown/settings2/support/

You will receive an automatic response email when you submit your ticket. That email will have your ticket number and a link for you to check the status of your ticket, so please do not delete that email. If you do not see the email then check your spam folder as sometimes those emails get classified as spam.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.

Last edited by Taz D; Dec 20 2019 at 12:22 AM.
  #2889  
Old Dec 20 2019, 08:01 AM
p618cg p618cg is offline
 
Join Date: Nov 21 2009
Posts: 15
Default Making a new post

When I'm on the news and announcements forum it says I cannot make a new post. I have logged in and can do everything else. I don't know why I cannot make a new post.
  #2890  
Old Dec 20 2019, 08:50 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 13,364
Default

Quote:
Originally Posted by p618cg View Post
When I'm on the news and announcements forum it says I cannot make a new post. I have logged in and can do everything else. I don't know why I cannot make a new post.
Hi p618cg

You can't start a new thread in New Announcements forum you can only post a reply to an open thread for New Release.

If that is not your problem, be sure you are on New Release December 17 , 2019 thread as all old releases threads are closed.
__________________


Granjera desde el 29 de Julio 2009
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:23 AM.