Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old Oct 12 2011, 11:25 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 18,086
Arrow Land Upgrades

This thread is for reporting problems concerning Land upgrades.
Please read the following information BEFORE posting in this thread. Thank you!


Before posting a general question please check the Game Guide for information:
Chapter 16: Land upgrades



How can i tell what size my farms are?
If you have more than one farm, you can use the Farm Selector (grid top left of your game screen) to see what size your farms are and you can see the price of the next expansion for each farm:
  • Mouse over the Grid and it will expand and you will see Show Names.
  • Click on Show names
  • Click on Show Extra Info bottom left of the window.
  • The size of each farm is listed with the farm name.
  • To see the price of the next expansion, mouse over the name of the farm.


Land purchases can NOT be reversed, sold, deleted or moved to another farm so make sure you are buying the correct farm or land upgrade!

ALWAYS make sure you go to the Realtor Office from the farm you wish to upgrade. When you select the upgrade you will see a pop up to confirm what you are buying. Make sure the farm name in that pop up matches the farm you want to upgrade. If it is not the right farm then click the red X to decline the purchase, go back to the farm you want to upgrade and come back to the realtor office to try again.


If you make a purchase and you do not get the expansion DO NOT repurchase the upgrade!! Reload the game and see if it corrects.

If you made a purchase using FarmCash check your Farm Cash Activity Log, it will tell you if you were charged for the upgrade and what farm upgrade you bought.

Coin purchases do not show up in the Farm Cash Activity Log.

If your purchase does not go through, you can click this link to run memcache which will clear your game data. After running it, cloase th game if ou still have it open, reload and check if you now have your land upgrade.

You can also clear browser cache/history and rebooting your computer. Instructions for clearing several popular browsers them can be found http://r1.slashkey.com/forum/showthread.php?t=421890


If the land upgrade still does not show after that, post in this thread with a link to your farm showing in your post. If you need help to get your farm link click on this link to be taken to instructions:
http://r1.slashkey.com/forum/showthread.php?t=645850


If you have just reached a level to unlock an upgrade and it is not allowing you to buy it. Reload the game which will allow the data to update.


Upgrading when you have used the Farm Selector Manager in your Toolbox to rearrange your farm order: Upgrades are released in the original farm order, which is the order you had before you moved your farms around!!

Example, if an upgrade to farm 1 was released and you had at any time moved Farm 1 to position 18 in the farm selector manager, you would have to go to what is now farm 18 then go to the realtors office from there to upgrade that farm.

If you can not remember which farms you moved where but still want them in the order you have currently have them in, go to the Farm Selector Manager in your tool box, make a note of the order your farms are currently in. When you have your list, then click the RESET button. This will put the farms back into the original order. Once you've finished upgrading you can change your farms back to whichever order you want.




WARNING: The bigger farm sizes (26 x26 and above) may behave slower in your computer in some cases


Please note:- This thread is for Help and Support only, any off topic posts may be moved or deleted without notice.

Last edited by Tiger; Mar 29 2021 at 12:17 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old Oct 17 2020, 09:28 AM
Farmer Tony Farmer Tony is offline
 
Join Date: Jun 16 2009
Location: Nebraska
Posts: 46
Default

Here is a good one. I know there are problems floating around today. Had an issue upgrading a farm of mine. Took my coin then gave it back so I tried again and still no upgrade. Came back an hour later and my farm finally upgraded and now have a negative coin balance, lol.
__________________
"Time is Short" - King

Farm Link
Reply With Quote
  #3  
Old Oct 17 2020, 09:38 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 12,651
Default

Quote:
Originally Posted by Farmer Tony View Post
Here is a good one. I know there are problems floating around today. Had an issue upgrading a farm of mine. Took my coin then gave it back so I tried again and still no upgrade. Came back an hour later and my farm finally upgraded and now have a negative coin balance, lol.
Hi Farmer Tony

I just checked your data and yes you tried to upgrade the farm twice and your data was showing negative coins. Now I see only 517 coins.

Anyway when problems like this happens you have to contact Support. Support is having problems receiving tickets for the moment, so please contact Rob T by private message on the forum.

This is the link to his forum profile:
http://r1.slashkey.com/forum/member.php?u=732490
Reply With Quote
  #4  
Old Oct 17 2020, 09:39 AM
Farmer Tony Farmer Tony is offline
 
Join Date: Jun 16 2009
Location: Nebraska
Posts: 46
Default

Now back to 517 coins to the good but still think I overpaid by many millions, lol. No biggie just thought it was funny and had to share.
__________________
"Time is Short" - King

Farm Link
Reply With Quote
  #5  
Old Oct 17 2020, 09:41 AM
Farmer Tony Farmer Tony is offline
 
Join Date: Jun 16 2009
Location: Nebraska
Posts: 46
Default

Quote:
Originally Posted by marymarcel View Post
Hi Farmer Tony



Anyway when problems like this happens you have to contact Support. Support is having problems receiving tickets for the moment, so please contact Rob T by private message on the forum.

This is the link to his forum profile:
http://r1.slashkey.com/forum/member.php?u=732490
Thanks but it's not that big of a deal for me, I'll make that coin back in no time. I just found it funny and thought you all would like to know what bugs are out there.
__________________
"Time is Short" - King

Farm Link
Reply With Quote
  #6  
Old Oct 17 2020, 09:47 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 12,651
Default

Quote:
Originally Posted by Farmer Tony View Post
Thanks but it's not that big of a deal for me, I'll make that coin back in no time. I just found it funny and thought you all would like to know what bugs are out there.
You are welcome

We always recommend that if the first time you try to upgrade a farm doesnt work but the coins are taken then do not try again and come to forum so we can check.
Reply With Quote
  #7  
Old Oct 17 2020, 09:55 AM
Farmer Tony Farmer Tony is offline
 
Join Date: Jun 16 2009
Location: Nebraska
Posts: 46
Default

Quote:
Originally Posted by marymarcel View Post
You are welcome

We always recommend that if the first time you try to upgrade a farm doesnt work but the coins are taken then do not try again and come to forum so we can check.
Like my original post said, the coins came back after the first purchase which is what made it so weird.
__________________
"Time is Short" - King

Farm Link
Reply With Quote
  #8  
Old Nov 05 2020, 04:46 AM
GR8L8K8 GR8L8K8 is offline
 
Join Date: Nov 05 2020
Posts: 8
Default Missing Farm

One of my farms disappeared. How does that happen? Is it possible to retrieve it?
Reply With Quote
  #9  
Old Nov 05 2020, 05:10 AM
Tiger's Avatar
Tiger Tiger is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 8,338
Default

Quote:
Originally Posted by GR8L8K8 View Post
One of my farms disappeared. How does that happen? Is it possible to retrieve it?
Hi GR8L8K8,

Have you tried to buy a new farm and it's not showing up? If you have please reload the game and see if it shows up.

If it's not that, which farm is missing?

What have you already tried to resolve this? Did you load the game via the Facebook bookmark or the Play Farmtown button at the top of the forum, to make sure you are on your own farms?
Are they not all showing up when you look under or click on Show Names top left of the game screen?
The farm linked to your forum account shows that you have 5 farms, they are all showing up fine for me.
__________________
Tiger


Last edited by Tiger; Nov 05 2020 at 05:14 AM.
Reply With Quote
  #10  
Old Nov 19 2020, 10:25 AM
JCMIT2000 JCMIT2000 is offline
 
Join Date: Mar 26 2018
Posts: 9
Default Land Upgrade missing

I was trying to purchase 2 upgrades for my Farm 21 - it has taken my coins but when I reload - it's not there. What do I do? Help?

Thanks for moving my post to the appropriate place - I ran the MEMCACHE thing and the farm is 32x32 after running it. I still am missing the coins for the 34x34 upgrade. Should I run it again?

Last edited by JCMIT2000; Nov 19 2020 at 10:37 AM.
Reply With Quote
Reply

Tags
farm expansion, farm upgrade, land upgrade, land upgrades, missing coins, missing farm, missing upgrade, realtor

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:27 PM.