Go Back   Farm Town > Help & Support > News & Announcements

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #161  
Old Jul 29 2011, 08:52 PM
Original Tee Original Tee is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Jun 04 2011
Location: Virginia
Posts: 111
Smile

Quote:
Originally Posted by Double T Dude Ranch View Post
I'm keeping an eye on it. If the glitch hasn't settled after tomorrow, I'll send on a report to Raul
Thank you. I'm just glad I only had about 20 facilities left to finish.
  #162  
Old Jul 29 2011, 08:52 PM
Tom C Tom C is offline
 
Join Date: Jun 30 2009
Posts: 164
Default

It just started doing that to me also.was working fine and now it is not.
__________________
http://apps.facebook.com/farmtown/pl...5203&farm_ix=Y

Farming since April 26 2009
  #163  
Old Jul 29 2011, 09:01 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 25,243
Default

Quote:
Originally Posted by InePine View Post
Actually no, it doesnt reset. I reloaded my farm a gazillion times today and i can still add things to storage with no confirmation menu.
You are correct. I just tried it too and same thing here. Well everybody seems to want less pop-ups.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
  #164  
Old Jul 29 2011, 09:02 PM
SunnyD's Avatar
SunnyD SunnyD is offline
Getting Started ( Level 1 )
 
Join Date: Sep 19 2009
Posts: 1,027
Farmer Since: Mar 27 2009
Level:
Trophies: 0
XP:
Default

has anyone had any problems selling your finished items at the market....... it is driving me batty today.......
__________________
♥§υηηyÐ♥





GOD Bless The USA






Level 600, Farmer since June 2,2009


Go placidly amid the noise and haste, and remember what peace there may be in silence.

╰⊰⊹✿Dεsidεяαtα✿⊹⊱╮

http://apps.facebook.com/farmtown/?f...00000233351452




(link below not mine)
Visit 's Farm


DB:W20, MPS:C20
  #165  
Old Jul 29 2011, 09:03 PM
c.abell c.abell is offline
 
Join Date: Mar 19 2010
Location: Kentucky, USA
Posts: 180
Default

I have a new glitch, just as this new release came out. In the "Facility Manager" tool, whenever I close a facility, the "Facility Manager" also closes. Needs a look-see.
__________________
Easy Creek
  #166  
Old Jul 29 2011, 09:05 PM
Double T Dude Ranch's Avatar
Double T Dude Ranch Double T Dude Ranch is offline
Account Not Linked
 
Join Date: May 15 2009
Location: Oregon, USA
Posts: 11,851
Default

Quote:
Originally Posted by c.abell@insightbb.com View Post
I have a new glitch, just as this new release came out. In the "Facility Manager" tool, whenever I close a facility, the "Facility Manager" also closes. Needs a look-see.
Hi, several posters above, including myself also have this. My earlier post also said if the glitch doesnt' settle down, I'll send off an e-mail tomorrow
  #167  
Old Jul 29 2011, 09:08 PM
SunnyD's Avatar
SunnyD SunnyD is offline
Getting Started ( Level 1 )
 
Join Date: Sep 19 2009
Posts: 1,027
Farmer Since: Mar 27 2009
Level:
Trophies: 0
XP:
Default

Quote:
Originally Posted by Double T Dude Ranch View Post
I'm keeping an eye on it. If the glitch hasn't settled after tomorrow, I'll send on a report to Raul
i have the same thing going on ....... taking way way too long to put stuff in the facilities if i have to reopen this every time ....... making facilities viewable to load them........
__________________
♥§υηηyÐ♥





GOD Bless The USA






Level 600, Farmer since June 2,2009


Go placidly amid the noise and haste, and remember what peace there may be in silence.

╰⊰⊹✿Dεsidεяαtα✿⊹⊱╮

http://apps.facebook.com/farmtown/?f...00000233351452




(link below not mine)
Visit 's Farm


DB:W20, MPS:C20
  #168  
Old Jul 29 2011, 09:15 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 25,243
Default

Quote:
Originally Posted by Double T Dude Ranch View Post
Hi, several posters above, including myself also have this. My earlier post also said if the glitch doesnt' settle down, I'll send off an e-mail tomorrow
This just started after Raul posted additional bug fixes tonight.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
  #169  
Old Jul 29 2011, 09:19 PM
Double T Dude Ranch's Avatar
Double T Dude Ranch Double T Dude Ranch is offline
Account Not Linked
 
Join Date: May 15 2009
Location: Oregon, USA
Posts: 11,851
Default

Quote:
Originally Posted by Taz D View Post
This just started after Raul posted additional bug fixes tonight.
I noticed that.
  #170  
Old Jul 29 2011, 09:27 PM
Docperk's Avatar
Docperk Docperk is offline
 
Join Date: Jan 04 2010
Posts: 672
Default

Another maybe glitch I found was that when I went to work my facilities they were all at 0 pending. That has never happened before. I did not have the problem with them closing as others have posted.
__________________
Doc
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:15 AM.