Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old Feb 18 2021, 07:30 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 12,651
Default

Quote:
Originally Posted by Rennymeinesbellemei View Post
My oceans & lakes show number of fish & bait but no growth times. Can not fish at all. have bought new ones a shows grown in so many hours bit disappears when ready to fish. Help!!
Hi Rennymeinesbellemei

When water items are ready to fish, they only show the water item name, amount of fish and amount of bait if you hover your mouse on them.

When they are fished, then if you hover your mouse on the water item it will show its name, 0 amount of fish, baits amount and Grown in xxxx hours.

Please take in mind that coin waters take 20 hours, Farm Cash waters take 8 hours to be ready.

You can get your fishing boat 5x5 and click in the eye in the botton right corner of the game screen to get it open. That way you will see all items on your farm but the water item will also show you if you have to wait more time to get the fish ready.
After doing that, please remember to click in the eye again to get it half open to only show you the items ready according to the tool you have in your hands.

Also check to be sure your time and date in your computer are correct.

If you think water items are ready to fish but you cant do that, then please close and reopen your game.

If that doesnt work, then clear your memcache, link below. A new window will open with a short list of unsettings, close that window and your farm if it was open in another tab. Then reopen your farms and try again.

https://apps.facebook.com/farmtown/p...lear_memcached

If nothing works, please let us know in which farms you have water items and you are unabled to fish them.

Edited to Add> I visited your farms. Water items on your farm 20 are ready to fish by the time I visited the farm.

New water items (3 small sea coasts) on your farm 22 will grow in 18.7 hours by the time I visited the farm.

Last edited by marymarcel; Feb 18 2021 at 07:48 AM.
Reply With Quote
  #22  
Old Feb 19 2021, 07:55 AM
Rennymeinesbellemei Rennymeinesbellemei is offline
 
Join Date: Oct 18 2020
Posts: 5
Default

Help - I can not fish. It shows how many fish in lakes, ponds, rivers & oceans & my bait. But that's all. No grown or growth times.
Reply With Quote
  #23  
Old Feb 19 2021, 08:06 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 12,651
Default

Quote:
Originally Posted by Rennymeinesbellemei View Post
Help - I can not fish. It shows how many fish in lakes, ponds, rivers & oceans & my bait. But that's all. No grown or growth times.
Hi Rennymeinesbellemei

I moved your post to the thread for Fishing and bait where you first posted and I answered you.

My response is in the following link>

http://r1.slashkey.com/forum/showthr...10#post6429310

I have visited your farms again, and it seems you moved the 3 small sea coasts from your farm 22 to your farm 20.

Those 3 coasts are now fished, so you can see the time you have to wait to fish them again.

As I told you in my previous post, when water items are ready to fish, dont show a time, you just have to fish them and then they will see the time.

Im sending you a private message.
Reply With Quote
  #24  
Old Mar 13 2021, 12:16 PM
BABANAN BABANAN is offline
 
Join Date: Apr 23 2012
Posts: 8
Default Farm town

When fishing it seems to take longer on some areas, even have to reboot in order to complete, can you please help. Ty
Reply With Quote
  #25  
Old Mar 13 2021, 12:44 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 18,087
Default

Quote:
Originally Posted by BABANAN View Post
When fishing it seems to take longer on some areas, even have to reboot in order to complete, can you please help. Ty
Hi Babanan,
I moved your post to the subject thread about fishing.

Your previous post about this was answered in the following post link:
http://www.slashkey.com/forum/showpo...postcount=2653


To find your posts and the answers to them use the instructions in the following link:
http://www.slashkey.com/forum/showthread.php?t=594766
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #26  
Old Apr 14 2021, 01:00 PM
EmilyF EmilyF is offline
 
Join Date: Mar 02 2021
Posts: 17
Default

is there a way to lay ponds in "multi" fashion like trees and flowers?
Reply With Quote
  #27  
Old Apr 14 2021, 01:09 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 12,651
Default

Quote:
Originally Posted by EmilyF View Post
is there a way to lay ponds in "multi" fashion like trees and flowers?
Hi EmilyF

You own the purple hand so you can buy multiple ponds in the store but you have to place them one at a time on your farms.
Reply With Quote
  #28  
Old Apr 21 2021, 03:00 PM
kurbanovsky kurbanovsky is offline
 
Join Date: Mar 24 2019
Posts: 4
Default

1041029409 id.. I am not receiving fish when I fish super neighbors OR if im hired in the market... I should have millions of fish,, nothing... help
Karen
Reply With Quote
  #29  
Old Apr 21 2021, 03:13 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 12,651
Default

Quote:
Originally Posted by kurbanovsky View Post
1041029409 id.. I am not receiving fish when I fish super neighbors OR if im hired in the market... I should have millions of fish,, nothing... help
Karen
Hi Karen

We dont have data when you work as superneighbor but we have when you are hired at market by a stranger.

For the jobs did today, you indeed received fish.

The only way for you to check this, is to write down the amount of any type of fish and then check your storage again after fishing. You can reload the game to be sure fish was added to your amount.
Reply With Quote
  #30  
Old Apr 22 2021, 12:37 PM
Dana1971 Dana1971 is offline
 
Join Date: Nov 23 2014
Posts: 148
Default Salmon

Is there a Small and a Large Salmon??
Reply With Quote
Reply

Tags
bait, can't fish, fish, fishing, fishing boat, fishing rod, freshwater bait, lake, pond, sea coast, seawater bait, stored bait, turbo boat, waters

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:55 AM.