Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #4371  
Old Jul 18 2017, 04:07 PM
wsbohannon wsbohannon is offline
 
Join Date: Dec 22 2009
Posts: 92
Default

Quote:
Originally Posted by heartnrose View Post
Um...HELP!
Am trying to post facilities, it goes through it all and then when it comes up to post to wall and fb it blinks and does not post on anything. Have neighbors with same problem. Any help would be extremely appreciated.
same here!
Reply With Quote
  #4372  
Old Jul 18 2017, 04:11 PM
deenites deenites is offline
 
Join Date: Jan 17 2010
Posts: 52
Default unable to post facilities

I have loaded my facilities but i cannot post them, every time I try it just brings up the notice about posting to farmtown wall then closes, will not load to fb or to my page.
Reply With Quote
  #4373  
Old Jul 18 2017, 04:14 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 13,170
Default

Quote:
Originally Posted by deenites View Post
I have loaded my facilities but i cannot post them, every time I try it just brings up the notice about posting to farmtown wall then closes, will not load to fb or to my page.

Hi deenites

I moved your post to the thread about facilities.

We have reported this issue to the developers to let them check on this problem.
__________________


Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #4374  
Old Jul 18 2017, 04:31 PM
MOM GLENDA MOM GLENDA is offline
 
Join Date: May 04 2009
Posts: 133
Default

factorys are not posting .tryed differant ones it will not bring the box up to post it just blinks one time .hope it can be fixed soon as they get time thanks
Reply With Quote
  #4375  
Old Jul 18 2017, 05:42 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 13,170
Default

Hi all

From Raul notes for the New Release:

Known Issues:

- None of the posts to facebook walls are currently working, this appears to be a facebook issue, we are currently considering possible workarounds.
__________________


Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #4376  
Old Jul 19 2017, 07:01 AM
anjovi6 anjovi6 is offline
 
Join Date: Nov 18 2015
Posts: 28
Default

I am trying to post my facilities to FT wall and can not. I get the first pop up to post to wall for friends and click the green check and then nothing happens. I have tried it over and over and can not get them to post. I have checked my browser and have cookies allowed and allow pop ups. I can't find a pop up blocker in my firewall or antivirus. Any suggestions? It was fine yesterday morning but would not work in the evening or this morning.

Thanks, Viola
Reply With Quote
  #4377  
Old Jul 19 2017, 07:09 AM
Tiger's Avatar
Tiger Tiger is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 9,802
Default

Quote:
Originally Posted by anjovi6 View Post
I am trying to post my facilities to FT wall and can not. I get the first pop up to post to wall for friends and click the green check and then nothing happens. I have tried it over and over and can not get them to post. I have checked my browser and have cookies allowed and allow pop ups. I can't find a pop up blocker in my firewall or antivirus. Any suggestions? It was fine yesterday morning but would not work in the evening or this morning.

Thanks, Viola
Hi Viola,

This is a known issue. Posting to facebook broke yesterday.

From Raul's notes for the New Release:

Known Issues:

- None of the posts to facebook walls are currently working, this appears to be a facebook issue, we are currently considering possible workarounds.
Reply With Quote
  #4378  
Old Jul 19 2017, 07:12 AM
Qivis Qivis is offline
 
Join Date: May 14 2012
Posts: 719
Default

Quote:
Originally Posted by anjovi6 View Post
I am trying to post my facilities to FT wall and can not. I get the first pop up to post to wall for friends and click the green check and then nothing happens. I have tried it over and over and can not get them to post. I have checked my browser and have cookies allowed and allow pop ups. I can't find a pop up blocker in my firewall or antivirus. Any suggestions? It was fine yesterday morning but would not work in the evening or this morning.

Thanks, Viola
Copy yesterday's post and paste it again on your wall, then do the same thing tomorrow if the time will be sufficient for people to get them before the expiration. It is a current known issue in the Updates thread.
__________________
*****************************************

Clear FT Cache
https://apps.facebook.com/farmtown/p...lear_memcached

Adobe Flash Player Settings Manager (2nd tab from the right to delete all sites)
http://www.macromedia.com/support/do...manager07.html

Friends don't let friends boot from hard drives!
Reply With Quote
  #4379  
Old Jul 19 2017, 07:16 AM
dbeacher dbeacher is offline
 
Join Date: Nov 22 2010
Posts: 21
Default Can't load facilities to ask for help from neighbors

When I click the button to generate the help me with working my facilities, nothing happens. The box to allow you to ask for help does not appear.
Reply With Quote
  #4380  
Old Jul 19 2017, 07:22 AM
CraigTH's Avatar
CraigTH CraigTH is offline
 
Join Date: Jul 07 2016
Posts: 31
Default

I´m the same. It also happens with crop bonus.Glad to see I´m not the only one with this problem.
Reply With Quote
Reply

Tags
can't post from facility, cash out, duplicate facility, facilities, facility manager, find facility on farm, funeral facilities, ingredient planner, non-workable facs, production facility, religious facilities, service facilities, service facility

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:19 AM.