Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1641  
Old May 07 2020, 08:55 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 13,314
Default

Quote:
Originally Posted by JohnAlbertini View Post
May not be the correct thread?

My wife has put the 22x Harvest-Plow tool into storage and attempts to put it in the quick selector box on the bottom of the screen. It works fine when she works my farms ( I don't have that tool so she IS using hers) but when she uses it on her farm it only harvests, it does not plow! So she needs to go to the tool box to select the 22x plow to do the plowing before she can sow.

When picking the 22x H/P to put in the box it only says Harvest not H/P but it H/P when used on my farms just not on hers?
Hi John

I assume your wife works your farms as your superneighbor. Taking that on mind, then when she arrives to your farm she receives the biggest tool you or she owns to do the jobs. She doesnt have to click in the tools to start working, the game gives her the tool to start working.

The pics for the Harvester 22x22 and the Combine Harvest/Plow 22x22 are at some poin very similiar, so maybe she has the Harvester and not the combine in her shortcuts.

Ask her to open her yellow tool box and search for the Combine Harvest/Plow 22x22 located in the fourth column starting from her right. Then she will have to use the shortcut icon to move it to the panel.
__________________


Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #1642  
Old May 07 2020, 07:46 PM
JohnAlbertini JohnAlbertini is offline
 
Join Date: Oct 08 2010
Posts: 640
Default

thank you I found the correct tool I had been looking for it!
Reply With Quote
  #1643  
Old May 07 2020, 08:39 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 13,314
Default

Quote:
Originally Posted by JohnAlbertini View Post
thank you I found the correct tool I had been looking for it!
You are very welcome John and thanks for coming back to let us know the problem is solved
__________________


Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #1644  
Old May 29 2020, 06:52 AM
rodkay1@bigpond.com rodkay1@bigpond.com is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Jun 29 2016
Posts: 63
Default

I am not planting crops at the moment but want to fertilise my trees and flowers. When I fertilise does it take fertiliser for the plowed but unplanted plots as well?
Reply With Quote
  #1645  
Old May 29 2020, 08:06 AM
Tiger's Avatar
Tiger Tiger is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 9,932
Default

Quote:
Originally Posted by rodkay1@bigpond.com View Post
I am not planting crops at the moment but want to fertilise my trees and flowers. When I fertilise does it take fertiliser for the plowed but unplanted plots as well?
Hi rodkay,

It uses the same amount of fertilizer no matter what is on the farm, 50 per farm. You are fertizing the farm, not just individual or specific items that are on it.
Reply With Quote
  #1646  
Old May 29 2020, 08:20 AM
carlvogel carlvogel is offline
 
Join Date: Apr 15 2012
Location: Reedsburg, WI
Posts: 4
Send a message via Yahoo to carlvogel Send a message via Skype™ to carlvogel
Default

I am having trouble fishing my own sea coast I need crab for a quest and can not get below 118 fish left in the sea coast
Reply With Quote
  #1647  
Old May 29 2020, 08:28 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 13,314
Default

Quote:
Originally Posted by carlvogel View Post
I am having trouble fishing my own sea coast I need crab for a quest and can not get below 118 fish left in the sea coast

Hi carlvogel

When this happens, refresh the farm you are working on by clicking in the rectangle for that farm.
Then try to continue fishing and if you are stuck again, refresh the farm.

If that doesnt work, then reload the game by clicking in Play button and try fishing again.
__________________


Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #1648  
Old Jun 10 2020, 02:41 PM
littlesallysanctus's Avatar
littlesallysanctus littlesallysanctus is offline
 
Join Date: Dec 29 2009
Location: USA
Posts: 205
Default

I just enlarged my farm Prayer of Jabez from 32 x32 to 34x34. I was just putting in new plots using 9x9 plow and had the first in when suddenly the farm shortened went to 4x4 size dropping ofc 2 plots and then making it impossible to do 9x9
__________________
littlesallysanctus
Reply With Quote
  #1649  
Old Jun 10 2020, 02:59 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 25,501
Default

Quote:
Originally Posted by littlesallysanctus View Post
I just enlarged my farm Prayer of Jabez from 32 x32 to 34x34. I was just putting in new plots using 9x9 plow and had the first in when suddenly the farm shortened went to 4x4 size dropping ofc 2 plots and then making it impossible to do 9x9
Hi Littlesallysanctus,
You can use any plow size and they will shrink to the amount of space available. With that land upgrade you may not have enough space to do the 9x size.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #1650  
Old Jun 22 2020, 12:09 PM
shirl312 shirl312 is offline
 
Join Date: Jul 30 2009
Posts: 98
Default crop times different

On a farm that I use for quESTS (FARM 12) has been losing a lot of crops expired. I finally accepted the waste times are incorrect on that farm. I had one showing 1.9 days last night and this morning the crops were garbaged already. Not sure how this is happening. I just know I have lost a lot of crops in that way.
Reply With Quote
Reply

Tags
can not plant, can not seed, can't see crops, cannot plant, cannot plow, crop, crop growth times, crops, farm stats, seeding, stats

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:21 PM.