Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #501  
Old Aug 30 2015, 03:42 PM
cbeeman cbeeman is offline
 
Join Date: May 27 2014
Posts: 3
Default

Thank you!
Reply With Quote
  #502  
Old Aug 30 2015, 06:02 PM
mcgne mcgne is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Feb 27 2013
Posts: 9
Default

Morning, problem I am having is that when I do my trees, crops fishing they are still showing, not dimmed out. Have done all the cleaning, checked the settings via wife's settings & all set the same.
Reply With Quote
  #503  
Old Aug 30 2015, 06:15 PM
Tiger's Avatar
Tiger Tiger is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 9,914
Default

Quote:
Originally Posted by mcgne View Post
Morning, problem I am having is that when I do my trees, crops fishing they are still showing, not dimmed out. Have done all the cleaning, checked the settings via wife's settings & all set the same.
Hi mcgne,

When you pick up a tool, have a look at the eye in the bottom right corner of the game screen. Click on it to change the setting. Open is all shown, half closed is dimmed, and closed is hide.
Reply With Quote
  #504  
Old Aug 30 2015, 06:39 PM
mcgne mcgne is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Feb 27 2013
Posts: 9
Default

Quote:
Originally Posted by Tiger Laybourne View Post
Hi mcgne,

When you pick up a tool, have a look at the eye in the bottom right corner of the game screen. Click on it to change the setting. Open is all shown, half closed is dimmed, and closed is hide.
Thanks solved the problem. << Looks better dimmed.
Reply With Quote
  #505  
Old Aug 30 2015, 06:43 PM
Tiger's Avatar
Tiger Tiger is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 9,914
Default

Quote:
Originally Posted by mcgne View Post
Thanks solved the problem. << Looks better dimmed.
glad it's sorted, thanks for coming back and letting us know
Reply With Quote
  #506  
Old Aug 30 2015, 10:29 PM
Lee Ann's Avatar
Lee Ann Lee Ann is offline
 
Join Date: Apr 26 2009
Location: Missouri
Posts: 120
Red face Changing crops

Quote:
Originally Posted by Tiger Laybourne View Post
Hi Everyone,

This issue has been sent off to the developers. Hopefully they will be able to find out why this is happening to some and not others and intermittently. We apologise for the inconvenience and ask that you please be patient while we wait for this to be fixed.

Thank you all once again, for all your information regarding this
I am having same problem on my quest farm seems like the 8 hr down to 1 hr crops seem to double like the tool didn't release when I click my harvest-plow-sow tool the green 5 x 5 I use on my quest farm I have one of each crop planted that is used for quests and this has been happening to me as well I am on WF 39 using Chrome Browser.
__________________










Serenity Acres
Reply With Quote
  #507  
Old Aug 31 2015, 02:41 AM
Witts End Witts End is offline
 
Join Date: Sep 15 2009
Posts: 2
Unhappy Quest Farm doubling

This is also happening to me on my quest farm (14). So far it has affected my 2 and 3 days crops and has been going on for several days.
Reply With Quote
  #508  
Old Aug 31 2015, 05:02 AM
Rob T's Avatar
Rob T Rob T is offline
 
Join Date: Aug 13 2009
Posts: 3,608
Default

Quote:
Originally Posted by Witts End View Post
This is also happening to me on my quest farm (14). So far it has affected my 2 and 3 days crops and has been going on for several days.
Hi Witts End,

The developers are working on this, hopefully it will be resolved soon, sorry for any inconvenience this has cause you.
__________________
Need to know about things in Farm Town? Please check out the Game Guide

Trouble loading your game? Clear your browser & Macromedia cache files as most issues can be cured by performing this regular maintenance!

How to manually link your Farm to the forum

Contact Support

Reply With Quote
  #509  
Old Aug 31 2015, 09:12 AM
Grammy 11 Grammy 11 is offline
 
Join Date: Jan 29 2010
Location: Venice, FL
Posts: 507
Default

For me it usually (sometimes?) works to plant 1 field. Wait until it clears and you can see the seeds. Then plant the next. When all planting done, exit the farm. Wait a minute, return and check. If necessary plant the skipped crops. Sigh........
Reply With Quote
  #510  
Old Aug 31 2015, 11:48 AM
Husker Fan Husker Fan is offline
 
Join Date: Dec 16 2010
Posts: 17
Default wondering

i was wondering if there is a place to see how many hours it takes for a crop to expire after planting and growth. a example would be how long does it take a 4 hour crop to waste after it has grown? i have looked all over this forum section and couldnt find anything. i might be looking in the wrong place. thank you for any and all help
Reply With Quote
Reply

Tags
can not plant, can not seed, can't see crops, cannot plant, cannot plow, crop, crop growth times, crops, farm stats, seeding, stats

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:06 AM.