Go Back   Farm Town > Help & Support > News & Announcements

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #731  
Old Aug 10 2011, 04:41 PM
Docperk's Avatar
Docperk Docperk is offline
 
Join Date: Jan 04 2010
Posts: 672
Default

Quote:
Originally Posted by StoneFace View Post
I had the same situation last night. But they "seem" to be back to the old way again.

edit.... oops.... noticed that it is "normal" on FireFox, and not on Chrome.
Ahh and I am using Chrome... but I have also noticed that I am back on my original server before the last update.

I don't like it can't tell whats going on. Have to move the mouse around until I find a spot that will display normally.
__________________
Doc
  #732  
Old Aug 10 2011, 04:44 PM
Draper64 Draper64 is offline
 
Join Date: Jun 17 2011
Posts: 1
Default

I am having the same type of problems with another program on FB. I think that it is the new download of Adobe Flashdriver that I did this morning. I do believe the Adobe is the problem.
  #733  
Old Aug 10 2011, 04:47 PM
Docperk's Avatar
Docperk Docperk is offline
 
Join Date: Jan 04 2010
Posts: 672
Default

yes that seems to be common I also updated Flash just before it happened.
__________________
Doc
  #734  
Old Aug 10 2011, 04:54 PM
Rob T's Avatar
Rob T Rob T is offline
 
Join Date: Aug 13 2009
Posts: 3,607
Default

Quote:
Originally Posted by Texas Belle View Post
No the issue is with everything, I am using Safari and still only see three letter vertically and don't even know if my things are ready to harvest or how many fish I have left to fish.... the only way I am taking it is because whenever something starts working "fishy" is because and update is coming... so hoping and wishing we get the new farm and levels pretty soon.... oh and the black square telling us that is reloading, I thought they had gotten rid of that nuisance a long time ago but its popping more and more during the last 2 days.
i posted that before we figured out it was a flash issue... only chrome was effected before because chrome self updates automatically. the others you have to agree to install the updates
__________________
Need to know about things in Farm Town? Please check out the Game Guide

Trouble loading your game? Clear your browser & Macromedia cache files as most issues can be cured by performing this regular maintenance!

How to manually link your Farm to the forum

Contact Support

  #735  
Old Aug 10 2011, 05:56 PM
herebygrace herebygrace is offline
 
Join Date: Jul 05 2009
Posts: 4
Default

The 3 vertical letters are really not helpful! I use Firefox & now have to choose the harvest tool & click on a crop to see what % it is. I already know what the crop is. I'm really hoping this isn't an "improvement." I love the game & usually look forward to the enhancements. This particular one is not helpful.
  #736  
Old Aug 10 2011, 06:09 PM
Pippilotta444 Pippilotta444 is offline
 
Join Date: Sep 10 2010
Posts: 31
Default

Just wanted to chime in that the issue with not seeing % or number of fishes definitely seems to be a chrome issue, discovered I have same issue in chrome but not IE also logged into Firefox and again no issue, so its seems to be a chrome issue... is there any known fix out there? love my chrome so far its been having the least of bugs in my experience, I have been having a ton of slowness with IE and loading other peoples factories and gifts and stuff with Firefox so I would hate to have to go back to using those browsers.
Thank you,

Pippilotta
  #737  
Old Aug 10 2011, 06:10 PM
Double T Dude Ranch's Avatar
Double T Dude Ranch Double T Dude Ranch is offline
Account Not Linked
 
Join Date: May 15 2009
Location: Oregon, USA
Posts: 11,851
Default

Quote:
Originally Posted by herebygrace View Post
The 3 vertical letters are really not helpful! I use Firefox & now have to choose the harvest tool & click on a crop to see what % it is. I already know what the crop is. I'm really hoping this isn't an "improvement." I love the game & usually look forward to the enhancements. This particular one is not helpful.
This isn't part of the game, it's an issue with flash player.
  #738  
Old Aug 10 2011, 06:11 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 25,243
Default

Quote:
Originally Posted by herebygrace View Post
The 3 vertical letters are really not helpful! I use Firefox & now have to choose the harvest tool & click on a crop to see what % it is. I already know what the crop is. I'm really hoping this isn't an "improvement." I love the game & usually look forward to the enhancements. This particular one is not helpful.
This was not a Farm Town "enhancement" but was instead an Adobe Flash update that has gone wrong. It is effecting a lot of Flash run games.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
  #739  
Old Aug 10 2011, 06:20 PM
Docperk's Avatar
Docperk Docperk is offline
 
Join Date: Jan 04 2010
Posts: 672
Default

And another thing I keep getting An error occurred with Farm Town. Please try again later. when posting my belt increases. ??
__________________
Doc
  #740  
Old Aug 10 2011, 09:17 PM
Randall_Lind Randall_Lind is offline
 
Join Date: Oct 01 2009
Posts: 151
Default

Quote:
Originally Posted by HelenJS22 View Post
Agreed, For what it's worth, I also think an 'unwither' tool would spoil the game.
I don't think it would ruin the game. However it would make people lazy because you could just water and harvest like flowers.
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:59 AM.