Go Back   Farm Town > Help & Support > News & Announcements

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #111  
Old Sep 15 2020, 09:57 PM
Lance75231 Lance75231 is offline
 
Join Date: Jan 24 2010
Location: Port Aransas, TX
Posts: 136
Default

Quote:
Originally Posted by marymarcel View Post
Hi all

Raul has just updated the New Release thread with the following:

***The game is currently down, it looks like a general Facebook issue and all Facebook games are affected***.

Thanks all for your patience!
I have a coop quest that ended today with my first quests ending shortly after itends - do we know if I will lose those if and when FB gets it all fixed?
  #112  
Old Sep 15 2020, 10:01 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 25,485
Default

Quote:
Originally Posted by Lance75231 View Post
I have a coop quest that ended today with my first quests ending shortly after itends - do we know if I will lose those if and when FB gets it all fixed?
Hi Lance,
I am sorry, but Facebook doesn't tell us anything. The time in the game goes on. There is no way to stop it. You may have to try to do another one tomorrow to replace that one.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
  #113  
Old Sep 15 2020, 10:12 PM
Lance75231 Lance75231 is offline
 
Join Date: Jan 24 2010
Location: Port Aransas, TX
Posts: 136
Default

Quote:
Originally Posted by Taz D View Post
Hi Lance,
I am sorry, but Facebook doesn't tell us anything. The time in the game goes on. There is no way to stop it. You may have to try to do another one tomorrow to replace that one.
thank you Taz
  #114  
Old Sep 16 2020, 08:33 AM
sdsickinger sdsickinger is offline
 
Join Date: Jun 07 2009
Posts: 60
Default

I received a message that I have duplicate facilities on farm 17 like Chinese Restaurant, Donut shop, Food preserve and others. I do have duplicates but they are not on that farm. The facility manager shows they are on different farms.
__________________
https://apps.facebook.com/farmtown/p...8606&farm_ix=0


Connecting to town mainframe (Chat Server: C19,
Farm Server: w23) .
on Windows 10
Primary Browser: Google Chrome
  #115  
Old Sep 16 2020, 09:17 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 14,281
Default

Quote:
Originally Posted by sdsickinger View Post
I received a message that I have duplicate facilities on farm 17 like Chinese Restaurant, Donut shop, Food preserve and others. I do have duplicates but they are not on that farm. The facility manager shows they are on different farms.
Hi sdsickinger

I just visited your farm 17 and you indeed have those facilities duplicated. I only checked for the ones you posted here.

They are not showing up in your Facility manager for farm 17 due duplicated facilities are like decorations and they dont produce/stock anything, they only copy the information from the other facility.

To check if you have them duplicated you have to go to that farm and use the magnifying glass.

Do the following, go to that farm and put a check mark only for Show Regular Facilities in your preferences, the wrench. That way all regular facilities will show up on farm 17

Then open your Yellow Tool Box and click in the magnifying glass.

In the search box, type the name of the facility and put a dot in the option for Hide non-matching items.

Then click in the green check mark. You will see 2 of that same facility on the far. You can continue doing the same using the names for the others facilities.
If you also have duplicated service facilties on the farm, then uncheck Show Regular facilities in your preferences and put a check mark to Show Service facilities and search for the duplicated using the same method as for the regular ones.
  #116  
Old Sep 16 2020, 10:09 AM
sdsickinger sdsickinger is offline
 
Join Date: Jun 07 2009
Posts: 60
Default

That worked great Thanks
I never knew to use the magnifying glass like that,
__________________
https://apps.facebook.com/farmtown/p...8606&farm_ix=0


Connecting to town mainframe (Chat Server: C19,
Farm Server: w23) .
on Windows 10
Primary Browser: Google Chrome
  #117  
Old Sep 16 2020, 10:11 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 14,281
Default

Quote:
Originally Posted by sdsickinger View Post
That worked great Thanks
I never knew to use the magnifying glass like that,
You are very welcome sdsickinger
  #118  
Old Sep 16 2020, 10:20 AM
bjyhey3 bjyhey3 is offline
 
Join Date: Sep 14 2010
Posts: 233
Default

Is the warning that I have duplicate facilities on a farm automatic or do I have to click on something to activate it...thanks
  #119  
Old Sep 16 2020, 10:24 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 14,281
Default

Quote:
Originally Posted by bjyhey3 View Post
Is the warning that I have duplicate facilities on a farm automatic or do I have to click on something to activate it...thanks
Hi bjyhey3

It is automatic, as soon as you arrive on a farm with duplicated facilities, you will get the warning message.
  #120  
Old Sep 16 2020, 10:39 AM
bjyhey3 bjyhey3 is offline
 
Join Date: Sep 14 2010
Posts: 233
Default

Thank you...I was hoping so
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:42 AM.