Go Back   Farm Town > Feedback and Suggestions > Suggestions

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old Jun 10 2020, 09:25 AM
tammyjo408 tammyjo408 is offline
 
Join Date: Oct 17 2011
Posts: 50
Default

have a one click all on the containers. pita to have to click on 1 container, wait then click on the next until you get all 10 containers done. make it one click does all 10.
Reply With Quote
  #22  
Old Jun 10 2020, 07:20 PM
BethFB's Avatar
BethFB BethFB is offline
 
Join Date: Jul 23 2010
Location: Osage Beach, Missouri, USA
Posts: 132
Default

Is there any chance that the fish container in the trains will carry baits? Like lets say 10,000 baits each since it takes about 12 hours to get 1000 and some people don't have enough fish farming factories to get enough to cover all of their farms.

Thanks,
Beth
__________________
Been playing FarmTown since March 24, 2009!

~*~ #1 - Spencer Creek ~*~
Reply With Quote
  #23  
Old Jun 11 2020, 08:12 PM
Sqrl's Avatar
Sqrl Sqrl is offline
 
Join Date: Jun 23 2010
Posts: 351
Default

Please reconsider having ports open by default. I've neighboured quite a few newbies during this lockdown, trying to help them out, and none of them even know FT has ships, never mind that they need to move them on or close their ports. I haven't time to educate them all!
Reply With Quote
  #24  
Old Jun 12 2020, 02:56 AM
Sqrl's Avatar
Sqrl Sqrl is offline
 
Join Date: Jun 23 2010
Posts: 351
Default

Another thought. When we have multiple ships stuck at the same neighbour's port, it would be great to have the option, once we've skipped one ship, to skip all ships at that port.
Reply With Quote
  #25  
Old Jun 18 2020, 10:22 AM
Marianne59 Marianne59 is offline
Getting Started ( Level 1 )
 
Join Date: Oct 31 2009
Posts: 18
Farmer Since: Mar 27 2009
Level:
Trophies: 0
XP:
Default

I would like to see Ostrich feathers in de ships container.
__________________

Visit 's Farm


DB:W20, MPS:C20
Reply With Quote
  #26  
Old Jun 23 2020, 01:21 AM
AnnaWalls AnnaWalls is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Sep 13 2009
Posts: 117
Default

Why can't we get notifications in the train manager for when our own trains come in?
Reply With Quote
  #27  
Old Jun 29 2020, 12:29 AM
ccheney's Avatar
ccheney ccheney is offline
 
Join Date: Sep 01 2013
Posts: 494
Default

Could we add asphalt barrels to the long tank car?
Reply With Quote
  #28  
Old Jul 05 2020, 10:09 AM
CeejayF CeejayF is offline
 
Join Date: Jul 18 2017
Posts: 19
Default Cargo Planes?

Since we have trains and ships, how about CARGO PLANES?
Reply With Quote
  #29  
Old Jul 05 2020, 12:39 PM
Clohar Clohar is offline
 
Join Date: Jun 25 2010
Location: Sherbrooke, Québec, Canada
Posts: 158
Default

A tool to load all neighbour trains in our train manager in one touch such as the LOAD ALL we have for ships
__________________
Adddict since early 2009
Reply With Quote
  #30  
Old Jul 07 2020, 09:26 AM
Phree Phree is offline
 
Join Date: Apr 23 2016
Posts: 3
Default Goods Quantities from Ships

Please could you increase some of the quantities that get delivered by the ships. We have to work quite hard to load all our containers on ships as it means checking in regularly to load each container in turn, then we have to consider the the order in which my ship will visit our neighbours' ports to try to maximize the quantity loaded by neighbours. In return for all this, on some goods that are used up in 10s of thousands in our facilities, we barely get more than 100 of these high volume items delivered, items such as eggs and milk. It would be great if developers would consider this and perhaps increase the amounts of these goods more inline with the amount needed to run our facilities. Thanks for your time, I hope you will take a look at this.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:15 AM.