Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #3601  
Old Sep 03 2020, 01:50 PM
dofford dofford is offline
 
Join Date: Apr 17 2015
Location: Napanee, Ontario
Posts: 49
Default

Since the last Release, I have been getting random blanks screens while doing work in my farms. I was wondering what could be causing this problem.
Thanks in advance.
__________________
Regards,

Dale Offord

http://apps.facebook.com/farmtown/pl...9607&farm_ix=0
Reply With Quote
  #3602  
Old Sep 03 2020, 01:58 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 26,726
Default

Quote:
Originally Posted by dofford View Post
Since the last Release, I have been getting random blanks screens while doing work in my farms. I was wondering what could be causing this problem.
Thanks in advance.
Hi Dofford,
I am not sure what you are getting. I haven't had any blank screens while working.
Is it completely blank as in none of the items on the right from Facebook or is it just your farms going blank?


You could try clearing your memcache (link below), then when the page of unsetting text opens close that as it is done.
If your farm is open close it. Then reopen and see if it happens again.
https://apps.facebook.com/farmtown/p...lear_memcached
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #3603  
Old Sep 03 2020, 03:45 PM
JNelson JNelson is offline
 
Join Date: May 12 2016
Posts: 447
Default

a few people in my group as still getting gray screen, i had them clear memcache and that didn't work. any suggestions?
Reply With Quote
  #3604  
Old Sep 03 2020, 03:46 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 26,726
Default

Quote:
Originally Posted by JNelson View Post
a few people in my group as still getting gray screen, i had them clear memcache and that didn't work. any suggestions?
Hi JNelson,
Have then shutdown and restart. They may have something hung up in memory. The certificate issue was fixed several hours ago.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #3605  
Old Sep 03 2020, 07:36 PM
SirMatthew KC SirMatthew KC is offline
 
Join Date: Oct 22 2018
Posts: 58
Default

Question: Since the issue last night was just one of an expired certificate, WHY were the timers on crops, etc., NOT TURNED OFF?? It wasn't OUR fault that we couldn't get in.
Reply With Quote
  #3606  
Old Sep 03 2020, 07:41 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 26,726
Default

Quote:
Originally Posted by SirMatthew KC View Post
Question: Since the issue last night was just one of an expired certificate, WHY were the timers on crops, etc., NOT TURNED OFF?? It wasn't OUR fault that we couldn't get in.
Hi SirMatthew,
That is not something that has ever been done to my knowledge. Trying to stop a game like that as big and complex as Farm Town is would cause more problems than it would save. If you want to ask a question like that you will need to contact Support as that is the only answer I can give you.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #3607  
Old Sep 04 2020, 02:42 AM
redjade27 redjade27 is offline
 
Join Date: Aug 03 2009
Posts: 75
Default

Don't know where to post this was able to get into Farm Town for a while, but have had grey/blue screen all evening. Tried on 4 browsers. Can get to the forum on Firefox but it then freezes. Can't get in under Chrome, Opera or Edge....cleared everything, are there still known Issues. I see where my money is credited but doesn't do me any good if I can't play.
Reply With Quote
  #3608  
Old Sep 04 2020, 03:47 AM
keith of maisie farm uk keith of maisie farm uk is offline
 
Join Date: Feb 13 2020
Posts: 16
Default

hi nobody could and it effected other fb linked gsmes as well. but all is working now
Reply With Quote
  #3609  
Old Sep 04 2020, 09:33 AM
debhurst51 debhurst51 is offline
 
Join Date: Feb 16 2011
Location: Spring, TX
Posts: 71
Default

I already had the chrome flash player. Still no go. Now I cannot play at all until you guys get it together? I have lots of real money stored in the game. I don't understand. Why, if I already had the chrome extension enabled why isn't my farm working?
Reply With Quote
  #3610  
Old Sep 04 2020, 09:39 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 14,827
Default

Quote:
Originally Posted by debhurst51 View Post
I already had the chrome flash player. Still no go. Now I cannot play at all until you guys get it together? I have lots of real money stored in the game. I don't understand. Why, if I already had the chrome extension enabled why isn't my farm working?
Hi debhurst51

I'm using chrome and have the farmtown flash enabler and have no problems loading my farms.

Please try all suggestions given in the first post, first page of this thread including the ones in the links and see if they help you
Reply With Quote
Reply

Tags
adobe flash, cannot load game, connecting to mainframe, farm not loading, farm town not loading, flash player, flash player issues, game freezes, green screen, loading error, loading issues, saving data, shockwave, shockwave flash, u00, white screen, x025, x025 error

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:36 AM.