Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1701  
Old Oct 16 2020, 10:49 AM
BrotherGary BrotherGary is offline
 
Join Date: Dec 30 2017
Posts: 18
Default

Thanks, I now have my Farm 9 ready.
Would you please clear the data for this farm?
Here is the link:
http://apps.facebook.com/farmtown/pl...562&farm_ix=11
Thanks again
Reply With Quote
  #1702  
Old Oct 16 2020, 11:16 AM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 26,816
Default

Quote:
Originally Posted by BrotherGary View Post
Thanks, I now have my Farm 9 ready.
Would you please clear the data for this farm?
Here is the link:
http://apps.facebook.com/farmtown/pl...562&farm_ix=11
Thanks again
Hi BrotherGary,
I have cleaned that farm. Be sure you close your farms and reopen if you still had them open.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #1703  
Old Oct 16 2020, 01:57 PM
BrotherGary BrotherGary is offline
 
Join Date: Dec 30 2017
Posts: 18
Default

Thanks Taz D,
I now have my Farms 11 & 13 ready to be cleaned.
Here are the links:
http://apps.facebook.com/farmtown/pl...562&farm_ix=18

http://apps.facebook.com/farmtown/pl...562&farm_ix=19
Reply With Quote
  #1704  
Old Oct 16 2020, 02:24 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 14,879
Default

Quote:
Originally Posted by BrotherGary View Post
Thanks Taz D,
I now have my Farms 11 & 13 ready to be cleaned.
Here are the links:
http://apps.facebook.com/farmtown/pl...562&farm_ix=18

http://apps.facebook.com/farmtown/pl...562&farm_ix=19
Hi BrotherGary

I just cleaned your farms 11 and 13. Please reload your game.
Reply With Quote
  #1705  
Old Oct 18 2020, 12:18 PM
BrotherGary BrotherGary is offline
 
Join Date: Dec 30 2017
Posts: 18
Default

Thanks, would you please clear the data now on my Farm 7
Here is the link:
http://apps.facebook.com/farmtown/pl...1562&farm_ix=7
Reply With Quote
  #1706  
Old Oct 18 2020, 12:35 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 26,816
Default

Quote:
Originally Posted by BrotherGary View Post
Thanks, would you please clear the data now on my Farm 7
Here is the link:
http://apps.facebook.com/farmtown/pl...1562&farm_ix=7
Hi BrotherGary,
It is done. Please reload your farms.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #1707  
Old Oct 18 2020, 02:35 PM
BrotherGary BrotherGary is offline
 
Join Date: Dec 30 2017
Posts: 18
Default

Thank you,
I now have Farm 21 ready to clear. Here is the link:
http://apps.facebook.com/farmtown/pl...562&farm_ix=20
Reply With Quote
  #1708  
Old Oct 18 2020, 03:03 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 14,879
Default

Quote:
Originally Posted by BrotherGary View Post
Thank you,
I now have Farm 21 ready to clear. Here is the link:
http://apps.facebook.com/farmtown/pl...562&farm_ix=20
Hi BrotherGary


I just cleaned data for your farm 21. Please close and reload your game.
Reply With Quote
  #1709  
Old Nov 01 2020, 05:55 AM
Irene Jater Irene Jater is offline
 
Join Date: Feb 05 2016
Posts: 15
Default Knowing what seeds are needed

Hello. When planting my seeds I have been using *Stored Amount* which I thought told you what crops are low. In the last week of so,there are crops at the tops of the list which are showing all the time,even though I have planted them. I have been to my store and there are plenty of these crops. Am I doing this wrong,should I be going somewhere else to find what crops are needed or is this a glitch. Thank you for your attention
Reply With Quote
  #1710  
Old Nov 01 2020, 06:19 AM
Tiger's Avatar
Tiger Tiger is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 10,567
Default

Quote:
Originally Posted by Irene Jater View Post
Hello. When planting my seeds I have been using *Stored Amount* which I thought told you what crops are low. In the last week of so,there are crops at the tops of the list which are showing all the time,even though I have planted them. I have been to my store and there are plenty of these crops. Am I doing this wrong,should I be going somewhere else to find what crops are needed or is this a glitch. Thank you for your attention
Hi Irene,

When you go to market and sell your harvests using Non-Ingredients (for me) if you don't own all the facilities, you will be selling off all or a portion of any crops that you can't use yourself, which means that those will show in short supply when using Stored Amount.

You have been using that method to sell, so have a look at which crops are always showing up as short and see if you own the facilities that use those crops.
Reply With Quote
Reply

Tags
can't plant, can't plow, can't see crops, crop growth times, crops, farm stats, harvest, harvesting, harvesting crops, plant, plow, seeding

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:13 AM.