Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #91  
Old Jun 08 2019, 02:42 PM
Tiger's Avatar
Tiger Tiger is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 9,061
Default

Quote:
Originally Posted by Sandie May Angel View Post
"You do not have to have bait in order to fish" - I wish I knew it earlier before I bought 3 more Fish Farming Plants. I had just added a lot more ponds and rivers to some of my farms. LOL!!!! I now have 5 Fish Farming Plants, and I had been sitting around to wait for another 6 hours for my baits to grow.

Oh well, 5 Plants are better than 2 anyway. I've been waiting for more than 2 hours already, might as well wait it out for the baits to grow.

Thanks Tiger Laybourne!
You are welcome Sandie May Angel. Personally I like to have enough bait for all my waters as the more fish I get the better especially when it comes to getting those pesky fish you can only get from Farm Cash waters
Reply With Quote
  #92  
Old Jun 09 2019, 03:55 PM
Sandie May Angel Sandie May Angel is offline
 
Join Date: Feb 03 2019
Location: Toronto, Canada
Posts: 131
Default

Hi Toger Laybourne:

After I've double-checked my farms, I've found I actually have 6 of those Fish Farming Plants, not 5. Farm Town is going to make me go broke soon. LOL!!!!

I have added a lot more ponds and rivers to my farms now, so the plants might come in handy.
Reply With Quote
  #93  
Old Jun 10 2019, 10:06 AM
peggyannvt peggyannvt is offline
 
Join Date: Jul 01 2010
Posts: 97
Default

I update a spreadsheet using the information from within the Facility Manager two or three times a year.

From January 2 to June 7, the amount of Anchovies needed went from 2700 to 22500 for 3 months
Is there a plan to increase the production of anchovies?

Similar problem with Herring but I did not write down the numbers needed.
Reply With Quote
  #94  
Old Jun 10 2019, 10:23 AM
Tiger's Avatar
Tiger Tiger is offline
 
Join Date: Mar 12 2010
Location: UK but i'd rather be somewhere hot and sunny :) with a swimming pool!
Posts: 9,061
Default

Quote:
Originally Posted by peggyannvt View Post
I update a spreadsheet using the information from within the Facility Manager two or three times a year.

From January 2 to June 7, the amount of Anchovies needed went from 2700 to 22500 for 3 months
Is there a plan to increase the production of anchovies?

Similar problem with Herring but I did not write down the numbers needed.
Hi peggyannvt,

We are not aware of any changes being made to the amount of fish you can catch from waters. As more facilities are added there will be more ingredients required. Even if you do not add any more facilities, if you fill them more often then you will require more. So to get more anchovies and herring you just need to buy more small sea coasts to supply them.

If you are not already doing it, make sure you hire a stranger at market to fish for you, that way you will get an extra box as a bonus for hiring them.

If you wish to request a change, please post your idea in the Suggestions area of the forum where the developers will see it. Here's the link:
http://r1.slashkey.com/forum/forumdisplay.php?f=2
Reply With Quote
  #95  
Old Jun 11 2019, 03:09 PM
Sandie May Angel Sandie May Angel is offline
 
Join Date: Feb 03 2019
Location: Toronto, Canada
Posts: 131
Default

Is Fish Farming Plant a workable facility? Can my farmer friends work on this plant when they work my facilities and client services?
Reply With Quote
  #96  
Old Jun 11 2019, 03:13 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 12,642
Default

Quote:
Originally Posted by Sandie May Angel View Post
Is Fish Farming Plant a workable facility? Can my farmer friends work on this plant when they work my facilities and client services?
Hi Sandie

No, it isnt.

You have the list of Non workable factories in our Game Guide, Chapter 13, Facilities in the following link:

http://r1.slashkey.com/forum/showthread.php?t=641262
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #97  
Old Jun 23 2019, 02:42 PM
boris44 boris44 is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Aug 11 2014
Posts: 24
Default re fishing

i hire someone from the market to fish 6 farms, when i hired her i had 31,295,914,418 coins, after she finished, i had the same amount, reloaded the page and still had the same amount as i started with, i wanted to know why?

can anyone help me? thanks in advance


http://apps.facebook.com/farmtown/pl...1091&farm_ix=0
Reply With Quote
  #98  
Old Jun 23 2019, 03:04 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 24,207
Default

Quote:
Originally Posted by boris44 View Post
i hire someone from the market to fish 6 farms, when i hired her i had 31,295,914,418 coins, after she finished, i had the same amount, reloaded the page and still had the same amount as i started with, i wanted to know why?

can anyone help me? thanks in advance


http://apps.facebook.com/farmtown/pl...1091&farm_ix=0
Hi boris,
You do not get coins for hiring someone to fish. You get the fish they harvest. To get coins for them you have to go to the market and sell the fish. Information on fishing can be found in the Game Guide chapter 19 on Fishing:
http://www.slashkey.com/forum/showthread.php?t=338874


The following Game Guide chapter is about the hiring and what you receive for hiring:
http://www.slashkey.com/forum/showthread.php?t=599222
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #99  
Old Jun 23 2019, 03:06 PM
boris44 boris44 is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Aug 11 2014
Posts: 24
Smile

Quote:
Originally Posted by Taz D View Post
Hi boris,
You do not get coins for hiring someone to fish. You get the fish they harvest. To get coins for them you have to go to the market and sell the fish. Information on fishing can be found in the Game Guide chapter 19 on Fishing:
http://www.slashkey.com/forum/showthread.php?t=338874


The following Game Guide chapter is about the hiring and what you receive for hiring:
http://www.slashkey.com/forum/showthread.php?t=599222
thank you so much,
Reply With Quote
  #100  
Old Jul 06 2019, 11:39 PM
boris44 boris44 is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Aug 11 2014
Posts: 24
Smile fish

good evening, I just sold my fish at the market and it did not reflect on the amount, lately been having issues with the game and don't understand why? I hope I can get some help, you guys are good in helping, thanks in advance
Reply With Quote
Reply

Tags
bait, bait belt, bait bonus, can't fish, fish, fishing, fishing boat, fishing rod, freshwater bait, lake, lost bait, pond, river, sea coast, seawater bait, stored bait, turbo boat, waters

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:08 AM.