Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1611  
Old Jun 14 2019, 07:34 AM
JoGilliam JoGilliam is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Feb 03 2016
Posts: 18
Default

I just posted facility help, with the FT wall box checked, and it posted to Facebook but did not show up on the Farmtown wall. This may clear, but there may be an issue.
Reply With Quote
  #1612  
Old Jun 14 2019, 07:38 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 12,642
Default

Quote:
Originally Posted by JoGilliam View Post
I just posted facility help, with the FT wall box checked, and it posted to Facebook but did not show up on the Farmtown wall. This may clear, but there may be an issue.
Hi JoGilliam

You do not see your own posts in FarmTown Wall requests. Only your friends are able to see them
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #1613  
Old Jun 15 2019, 04:39 PM
Dave L Dave L is offline
 
Join Date: Sep 04 2009
Location: UK West Midlands
Posts: 35
Default

Posting facilities has stopped working for me in Firefox today. When I click the green tick, the popup does not appear. Fortunately it still works in Chrome, so I can use that when I want to post.
Is this a known problem?
Reply With Quote
  #1614  
Old Jun 15 2019, 04:45 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 24,207
Default

Quote:
Originally Posted by Dave L View Post
Posting facilities has stopped working for me in Firefox today. When I click the green tick, the popup does not appear. Fortunately it still works in Chrome, so I can use that when I want to post.
Is this a known problem?
Hi Dave L,
I had that happen to me this morning too, but I cleared the memcache and reloaded farms to get it to start working again. It may have been just a temporary glitch.
Please try clearing your memcache (link below), then when the page of unsetting text opens close that as it is done.
If your farm is open close it. Then reopen and try again.
https://apps.facebook.com/farmtown/p...lear_memcached
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #1615  
Old Jun 15 2019, 04:55 PM
Dave L Dave L is offline
 
Join Date: Sep 04 2009
Location: UK West Midlands
Posts: 35
Default

Taz,
Thanks for the fast response. The problem has mysteriously cured itself - if it happens again, I'll follow your advice.
Reply With Quote
  #1616  
Old Jun 18 2019, 02:09 PM
gpk gpk is offline
 
Join Date: Sep 02 2013
Posts: 13
Default

Is there a way to post the Produce More and Get More Clients requests to the FarmTown Wall Request only? Has Facebook eliminated the ability to create lists of people with whom to share these posts? Many nonplayers object to game requests that clog their newsfeeds.
Reply With Quote
  #1617  
Old Jun 18 2019, 02:14 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 24,207
Default

Quote:
Originally Posted by gpk View Post
Is there a way to post the Produce More and Get More Clients requests to the FarmTown Wall Request only? Has Facebook eliminated the ability to create lists of people with whom to share these posts? Many nonplayers object to game requests that clog their newsfeeds.
Hi gpk,
No Facebook has not eliminated the way to make friend lists. You can find a link to do that in the left column of your home page under the "Explore" heading.
Facebook did make changes that prevent you from posting just to the Wall Requests. However as a work around you can post to Facebook and set who can see those to "Only Me." That way it will not show on your friends newsfeeds. It will only be onyour timeline and only you can see it. It will then post to the Wall Requests.
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #1618  
Old Jun 18 2019, 04:36 PM
gpk gpk is offline
 
Join Date: Sep 02 2013
Posts: 13
Default Thank you!

Those should work quite well. . Thanks!
Reply With Quote
  #1619  
Old Jul 18 2019, 09:08 AM
WingmanFarm WingmanFarm is offline
 
Join Date: Aug 19 2009
Posts: 179
Default

I really don't know where to put this latest issue.

When I as for help ( hire, referral or ingredients) which I do daily for some reason the system is doubling up on the requests.

For example I will ask for fuel ingredients and it will go through. Then I ask for a hire for my facilities and the pop up will come up. But the asking for ingredients will re appear and I never know if the first one went through or not. So when I go to do my referral both the hire and ingredients request pop up show up. So I am getting double and triple of these requests. This has been happening for the last 3 days.

Is there a glitch the developers are unaware of ?
Reply With Quote
  #1620  
Old Jul 18 2019, 09:38 AM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 12,642
Default

Quote:
Originally Posted by WingmanFarm View Post
I really don't know where to put this latest issue.

When I as for help ( hire, referral or ingredients) which I do daily for some reason the system is doubling up on the requests.

For example I will ask for fuel ingredients and it will go through. Then I ask for a hire for my facilities and the pop up will come up. But the asking for ingredients will re appear and I never know if the first one went through or not. So when I go to do my referral both the hire and ingredients request pop up show up. So I am getting double and triple of these requests. This has been happening for the last 3 days.

Is there a glitch the developers are unaware of ?

Hi WingmanFarm

I moved your post to the thread for your problem.

We are checking into this doing exactly what you are describing here, but up now the requests for ingredients and for working factories went right.

Are you seeing the double requests on your facebook wall? Could you ask your friends if they see multiple requests in their Wall requests?

As far as I know we havent received another complain about this on the forums, but we will continue checking on this, thanks for your report.
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
Reply

Tags
can't post, can't work facs, can't work services, get more clients, posts not showing, wall requests

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:09 AM.