Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #211  
Old Sep 09 2021, 11:54 PM
BarbLH BarbLH is offline
 
Join Date: Aug 03 2009
Posts: 144
Default

I clicked on a train boost (I didn't recognize the name/profile pic) & got the message "Sorry, this request has expired." I received a browser error, "An embedded page at l1.slashkey.com says...An error occurred running the Unity content on this page. See your browser JavaScript console for more info. The error was: abort(149) at Error...etc.

NOTE: I couldn't highlight/copy the message, but I have a screen print of the complete message. I also kept a screen print of the complete message under my game. Will be happy to send you the screen print(s) - whatever you need. Let me know if needed.

Anyway, my game froze up & I had to refresh to continue. Everything seems to be normal once my game refreshed.
  #212  
Old Sep 11 2021, 01:37 AM
BarbLH BarbLH is offline
 
Join Date: Aug 03 2009
Posts: 144
Default

Quote:
Originally Posted by Tiger View Post
Hi BarbLH,

If it's already cleared up then it may just have been a temporary issue. It's possible there was a hiccup in one of the connections need to get to the game that happened to throw up that error just as you unloaded the train so it may not be the train at fault.

If it happens again when you unload a train, please let us know which locomotive was on that train and which farm it is on, if you unloaded it via the train manager or from the train on the farm itself and if it was the same train that gave you the problem today.

With not recognising the name and picture, that's difficult to know who it was, it might be that a friend just decided to change their name/picture, When you are working facilities for friends if you get one where the message comes up as only for friends and you can't work them, please click on the message envelope at the bottom of the screen while on that farm and see if that name and profile picture are the same as the one you saw for that train boost. If it is, then please also contact the friend whose facilities you thought you were working and and see if anyone has access to their account to help them out.

To copy what is in the console beneath your game screen when you get an error showing up there, click in that area then use your keyboard shortcuts to highlight and copy the information:

CTRL+A to highlight all of it if you can't highlight only the part you want to copy with your mouse
Then CTRL+C to copy it
Then CTRL+V to paste it where you need to.

Screenshots are usually very big for the forum as they tend to copy everything that you can see on the monitor, unless you used something like a snipping tool or cropped the picture so its a smaller picture. We only need a picture of what is showing in the console.

If you need instructions for uploading a screenshot/picture, please don't use the attachment method as that will then be a very small picture which we won't be able to read the information on, so have a look at the method in this post and see if that will help you to post it here: How to take a picture or a Snip and post it in a forum post.
If the picture does end up too big, don't worry we we try to adjust it.


In the meantime, we will see if we get the same issues when doing our own trains.
Thank you very much for the info, Tiger! So far all is well. I haven't had any more train problems.

In case this is helpful for future reference, I was using the Train Manager. It was a Supreme locomotive.

I was unable to highlight, copy/paste as it froze up. (Believe me, I tried ) All I could do was scroll, so I was able to use the snipping tool to copy each portion of what was displayed in the console.

If it happens again I'll report it.
  #213  
Old Sep 19 2021, 02:29 AM
SirMatthew KC SirMatthew KC is offline
 
Join Date: Oct 22 2018
Posts: 71
Default

I have gotten this 3 different times since I migrated to a new computer.

2021-09-19 07:17:33.146 ERRORwasm streaming compile failed: TypeError: Could not download wasm module
2021-09-19 07:17:33.148 ERRORfalling back to ArrayBuffer instantiation
2021-09-19 07:17:37.087 LOGboth async and sync fetching of the wasm failed
2021-09-19 07:17:37.087 ERRORboth async and sync fetching of the wasm failed
2021-09-19 07:17:37.089 ERRORfailed to asynchronously prepare wasm: TypeError: WebAssembly.instantiate(): Argument 0 must be a buffer source or a WebAssembly.Module object

ID: 634471031
  #214  
Old Sep 20 2021, 07:03 PM
Plynn's Avatar
Plynn Plynn is offline
 
Join Date: Aug 26 2009
Location: Florida
Posts: 50
Default

Hi guys! I have problems with the loading too. Also, the pictures of my neighbors has recently quit showing up. I can be on my farm for an hour or so, but then FT freezes up, then my whole computer does as well. It does the same in each browser I use (Safari, Chrome, Brave or Firefox). Each have been updated.

Here's the list from the FT console:

2021-09-20 23:01:26.716 INFOCheckpoint-B-000 - Initialized
2021-09-20 23:01:26.717 LOGFT Client Services Inited.
2021-09-20 23:01:26.722 LOGSessionId: 8201901
Browser: Firefox: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.15; rv:92.0) Gecko/20100101 Firefox/92.0
WebGL Supported and Enabled. Type: WebGL 2.0
GPU-Vendor: ATI Technologies Inc.
GPU-Renderer: Radeon R9 200 Series
2021-09-20 23:01:27.975 LOGLoading player data from data.unity3d
2021-09-20 23:01:27.977 LOGInitialize engine version: 2020.2.5f1 (e2c53f129de5)
2021-09-20 23:01:27.979 LOGCreating WebGL 2.0 context.
2021-09-20 23:01:27.984 LOGRenderer: Radeon R9 200 Series
2021-09-20 23:01:27.985 LOGVendor: Mozilla
2021-09-20 23:01:27.986 LOGVersion: OpenGL ES 3.0 (WebGL 2.0)
2021-09-20 23:01:27.986 LOGGLES: 3
2021-09-20 23:01:27.993 LOGOPENGL LOG: Creating OpenGL ES 3.0 graphics device ; Context level ; Context handle 45222624
2021-09-20 23:01:31.291 INFOStats: WebGL 2.0 WebGL Mem: 46/128 MB Managed Mem: 26 MB Unity Mem: 20 MB Video Mem: 512 MB
2021-09-20 23:01:31.326 LOGInput Manager initialize...
2021-09-20 23:01:31.330 INFOCheckpoint-U-30 - Bootloader.Init Start - Mem: 10/21/31/128 MB
2021-09-20 23:01:31.373 INFOCheckpoint-U-31 - Init Loading Screen - Mem: 10/22/32/128 MB
2021-09-20 23:01:31.379 INFOCheckpoint-U-32 - Init AssetRegistry - Mem: 10/22/32/128 MB
2021-09-20 23:01:31.641 INFOCheckpoint-U-33 - Download Play Bundles - Mem: 11/23/35/128 MB
2021-09-20 23:01:31.654 INFOCheckpoint-U-34 - Init Local Storage - Mem: 11/23/35/128 MB
2021-09-20 23:01:31.664 INFOCheckpoint-U-35 - Init FlashVars - Mem: 11/23/35/128 MB
2021-09-20 23:01:31.705 INFOCheckpoint-U-40 - Init HUD - Mem: 12/23/35/128 MB
2021-09-20 23:01:32.399 INFOCheckpoint-U-45 - Init Farm Controller - Mem: 18/31/50/128 MB
2021-09-20 23:01:32.416 INFOCheckpoint-U-50 - Processing Params - Mem: 18/31/50/128 MB
2021-09-20 23:01:32.506 INFOCheckpoint-U-51 - Init Sub Controllers - Mem: 19/31/51/256 MB
2021-09-20 23:01:32.549 INFOCheckpoint-U-52 - Init Preferences - Mem: 20/31/52/256 MB
2021-09-20 23:01:32.551 INFOCheckpoint-U-53 - Load Prefs into UI - Mem: 20/31/52/256 MB
2021-09-20 23:01:32.767 INFOCheckpoint-U-54 - Init Engine - Mem: 18/30/48/256 MB
2021-09-20 23:01:32.781 INFOCheckpoint-U-55 - Init ItemDefs - Mem: 18/30/48/256 MB
2021-09-20 23:01:32.792 LOGUsing Facebook Unity SDK v8.1.1 with FBJSSDK/v8.0 FBUnityWebGL/8.1.1
2021-09-20 23:01:33.864 INFOCheckpoint-U-56 - Init RecipeDefs - Mem: 69/35/104/256 MB
2021-09-20 23:01:34.470 INFOCheckpoint-U-57 - Init Misc Defs - Mem: 86/31/117/256 MB
2021-09-20 23:01:34.692 INFOCheckpoint-U-60 - Load User - Mem: 72/30/103/256 MB
2021-09-20 23:01:35.950 INFOCheckpoint-U-61 - User Loaded - Mem: 79/30/110/256 MB
2021-09-20 23:01:35.952 INFOCheckpoint-U-62 - Main Avatar Loaded - Mem: 79/30/110/256 MB
2021-09-20 23:01:35.959 INFOCheckpoint-U-70 - Go To Farm - Mem: 79/30/110/256 MB
2021-09-20 23:01:35.967 INFOCheckpoint-U-75 - GoToFarmAsync - Mem: 79/30/110/256 MB
2021-09-20 23:01:36.831 WARNWARNING: FBAPI - /usersGetInfo - Unknown Error
2021-09-20 23:01:37.204 WARNWARNING: FBAPI - /usersGetInfo - Unknown Error
2021-09-20 23:01:37.206 WARNWARNING: FBAPI - /usersGetInfo - Unknown Error
2021-09-20 23:01:37.216 WARNWARNING: FBAPI - /usersGetInfo - Unknown Error
2021-09-20 23:01:37.224 WARNWARNING: FBAPI - /usersGetInfo - Unknown Error
2021-09-20 23:01:37.226 WARNWARNING: FBAPI - /usersGetInfo - Unknown Error
2021-09-20 23:01:37.227 WARNWARNING: FBAPI - /usersGetInfo - Unknown Error
2021-09-20 23:01:37.632 WARNWARNING: FBAPI - /usersGetInfo - Unknown Error
2021-09-20 23:01:37.635 WARNWARNING: FBAPI - /usersGetInfo - Unknown Error
2021-09-20 23:01:37.637 WARNWARNING: FBAPI - /usersGetInfo - Unknown Error
2021-09-20 23:01:38.116 INFOCheckpoint-DONE - Map Loaded - Mem: 92/42/134/256 MB
------------------------------------
  #215  
Old Sep 21 2021, 05:54 PM
SirMatthew KC SirMatthew KC is offline
 
Join Date: Oct 22 2018
Posts: 71
Default

Quote:
Originally Posted by Tiger View Post
Hi SirMatthew KC,

Thank you for your ID.

Is this preventing you doing anything on your farms when you get it, is there a particular thing you are working on or doing in the game that will then show this error in the console?

What type of computer are you using Windows or Mac?

As the computer is new have you already checked for things like computer software/driver updates? Some new computers can have some catching up to do with those so try searching for those manually rather than waiting for a notification from the computer that they need doing. If you have not already done so please check your browsers are still showing up to date.
I remember three times what I was doing but I've gotten it more than three times. Twice I got it while trying to work facilities. The third time was just trying to load my own farm.

Windows 10 Pro 32 GB Ram, 11th Gen Intel i7 processor. All drivers updated, all windows updates as well.
  #216  
Old Sep 27 2021, 12:06 AM
rodkay1@bigpond.com rodkay1@bigpond.com is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Jun 29 2016
Posts: 86
Default

I have unticked (unchecked) box for product I do not want to start for co-op quest . However it reticks itself and hence I cannot have a spare quest for the next week. Has happened before on and off.
  #217  
Old Sep 27 2021, 05:16 PM
kevat508 kevat508 is offline
 
Join Date: Oct 16 2015
Location: Was Texas. UK now
Posts: 194
Default

574367950
No problem just game locked up while planting trees.Same as last time on #3971 Just to let you know.
  #218  
Old Sep 27 2021, 05:23 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 16,173
Default

Quote:
Originally Posted by kevat508 View Post
574367950
No problem just game locked up while planting trees.Same as last time on #3971 Just to let you know.
Hi kevat

Are you also getting the messsage about An embedded page .....?

We can only suggest you to slow down while planting, specially see if you are getting red numbers for the save icon.
If so, then stop planting trees and let the numbers go down till the icon is white again.

Also, close and reopen your browser and restart your computer.

If those doesnt help you, then clear your browser cache.
  #219  
Old Sep 27 2021, 05:38 PM
kevat508 kevat508 is offline
 
Join Date: Oct 16 2015
Location: Was Texas. UK now
Posts: 194
Default

Yes I was getting the message about a embedded page.I wasn't planting fast and there was no red numbers on the save. As i said there was no problem to me about it I was just letting you know that this bug had cropped up again.
Thanks.
  #220  
Old Sep 27 2021, 05:48 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 16,173
Default

Quote:
Originally Posted by kevat508 View Post
Yes I was getting the message about a embedded page.I wasn't planting fast and there was no red numbers on the save. As i said there was no problem to me about it I was just letting you know that this bug had cropped up again.
Thanks.
Ok Kevat, thanks

Just a few questions for you as some of the other moderators didnt get that error while planting trees.

Were you working in your own farms or as a superneighbor?

Did you have many tabs open in your browser or more than one account open in the same browser or same computer?

Were you using the Multiplanter?
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:54 PM.