Go Back   Farm Town > Help & Support > Help & Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #571  
Old Jan 03 2020, 01:22 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 13,305
Default

Quote:
Originally Posted by iwoeb View Post
If you are a newby and only have 1 farm, at what point can you purchase farm 2?

Do you need to purchase all the farm updates before you can purchase a second farm?

Asking for a friend, as it has been so long since I've had to think about this :-) thanks.
Hi iwoeb

I moved your post to the thread for Land Upgrades.

You dont have to have all upgrades for farm 1 to purchase farm 2.

But you need to be at level 44 and have 3,000,000 coins for the first purchase size 12x12

All the information about Land upgrades is in our Game Guide in the following link:

http://r1.slashkey.com/forum/showthread.php?t=637266
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #572  
Old Feb 09 2020, 10:32 AM
rose 123 rose 123 is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Mar 23 2013
Posts: 3
Default missing up grade land

ive just upgraded my farm 4 from 44 to 46..it has took the 30,000,00,000 coins but has not up graded it. when you go back to the retailers office the 46 is still there has if i have not brought it...please help thank you its ok now ive just reloaded my farm and it is there now
Reply With Quote
  #573  
Old Feb 09 2020, 10:49 AM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 24,902
Default

Quote:
Originally Posted by rose 123 View Post
ive just upgraded my farm 4 from 44 to 46..it has took the 30,000,00,000 coins but has not up graded it. when you go back to the retailers office the 46 is still there has if i have not brought it...please help thank you its ok now ive just reloaded my farm and it is there now
Hi Rose,
I moved your post to the subject thread about land upgrades.

I have looked at your farm 4 and it appears that there is an upgrade area added to it.

Please try clearing your memcache (link below), then when the page of unsetting text opens close that as it is done.
If your farm is open close it. Then reopen and check again.
https://apps.facebook.com/farmtown/p...lear_memcached
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #574  
Old Mar 04 2020, 11:52 AM
Carol Underhill Carol Underhill is offline
 
Join Date: Nov 05 2010
Posts: 1
Default Enlarging a farm

I am having problems enlarging my farm 5 - right now it says it is 33 x 33 - will not allow me to go up to 34 or down - is there any way you can help with this issue?Not sure how it got to 33 x 33.. Thanks.
Here is the link - hope it works: http://apps.facebook.com/farmtown/pl...105&farm_ix=19

Support fixed it - all is perfect now. Thanks for your help Mary Marcel.
__________________
http://apps.facebook.com/farmtown/play/?farm_id=601741636&farm_ix="0"

Last edited by Carol Underhill; Mar 04 2020 at 07:14 PM.
Reply With Quote
  #575  
Old Mar 04 2020, 12:07 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 13,305
Default

Quote:
Originally Posted by Carol Underhill View Post
I am having problems enlarging my farm 5 - right now it says it is 33 x 33 - will not allow me to go up to 34 or down - is there any way you can help with this issue?Not sure how it got to 33 x 33.. Thanks.
Hi Carol

I moved your post to the thread for your problem.

Please provide a link to your farms as the one you posted is not working.

The automatic linking does not work so you will have to create one and paste it here in a reply. Instructions on how to do that are in the following link:
http://r1.slashkey.com/forum/showthread.php?t=579554
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #576  
Old Mar 04 2020, 03:31 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 13,305
Default

Quote:
Originally Posted by Carol Underhill View Post
I am having problems enlarging my farm 5 - right now it says it is 33 x 33 - will not allow me to go up to 34 or down - is there any way you can help with this issue?Not sure how it got to 33 x 33.. Thanks.
Here is the link - hope it works: http://apps.facebook.com/farmtown/pl...105&farm_ix=19

Hi Carol

Thanks for adding your farm link.

I visited your farm and yes number 5 is showing 33x33

Please contact Support Team to let them check into this issue. To contact them click on the link below, fill out the form and submit it. Be patient as it can take anywhere from a few hours to a few days for them to respond to you depending on how many tickets they have ahead of yours.

http://apps.facebook.com/farmtown/settings2/support/

You will receive an automatic response email when you submit your ticket. That email will have your ticket number and a link for you to check the status of your ticket, so please do not delete that email. If you do not see the email then check your spam folder as sometimes those emails get classified as spam.
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #577  
Old Mar 04 2020, 07:19 PM
marymarcel's Avatar
marymarcel marymarcel is offline
 
Join Date: Sep 30 2009
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 13,305
Default

Quote:
Originally Posted by Carol Underhill View Post
I am having problems enlarging my farm 5 - right now it says it is 33 x 33 - will not allow me to go up to 34 or down - is there any way you can help with this issue?Not sure how it got to 33 x 33.. Thanks.
Here is the link - hope it works: http://apps.facebook.com/farmtown/pl...105&farm_ix=19

Support fixed it - all is perfect now. Thanks for your help Mary Marcel.
So glad it is fixed Carol, and thanks for coming back to let us know
__________________
CONSIGUE EL LINK A TU GRANJA

LINKING YOUR FARM TO THE FORUM

SUPPORT TEAM



Granjera desde el 29 de Julio 2009
Reply With Quote
  #578  
Old Mar 13 2020, 05:51 PM
HippieChick16 HippieChick16 is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Mar 13 2020
Posts: 2
Default Took Coins When Trying to Enlarge My Farm

I tried to enlarge one of my farms this afternoon. It took the coins but did not enlarge my farm. Does anyone know how to fix it?
Reply With Quote
  #579  
Old Mar 13 2020, 05:55 PM
Taz D's Avatar
Taz D Taz D is offline
Senior Moderator
 
Join Date: Apr 29 2010
Location: Ace, Tx
Posts: 24,902
Default

Quote:
Originally Posted by HippieChick16 View Post
I tried to enlarge one of my farms this afternoon. It took the coins but did not enlarge my farm. Does anyone know how to fix it?
Hi HippieChick,
I have moved your post to the subject thread about land upgrades.
Please do not try again at the moment.

Please provide a link to your farms so we can check this. Going to your farm and copying the address does not work as that is a generic link that takes us to our own farms. The automatic linking does not work either so you will have to create one and paste it here in a reply. Please follow the instructions on how to do that are in the following link:
http://r1.slashkey.com/forum/showthread.php?t=579554
__________________
Taz
Dubh Glais Estates
Please come visit me on my farms (underlined link above) and if you see me say hi! I do ask that you not send me in-game messages for any problems other than forum login issues, as I can only help with those from my farm.
Post your problem or question here in the forums and we will gladly help you to solve it as quickly as we can.
Reply With Quote
  #580  
Old Mar 13 2020, 06:00 PM
HippieChick16 HippieChick16 is offline
Account Not Linked
 
Join Date: Mar 13 2020
Posts: 2
Default

http://apps.facebook.com/farmtown/pl...180&farm_ix=23
Here is the link to the farm
Reply With Quote
Reply

Tags
farm expansion, farm upgrade, land upgrade, land upgrades, missing farm, missing upgrade, real estate

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:08 AM.